Inici Hoquei L’Igualada arribarà a la Copa reforçat després de guanyar el Voltregà

L’Igualada arribarà a la Copa reforçat després de guanyar el Voltregà

COMPARTIR

[Img #28204]L’IHC arribarà a la Copa amb els deures fets. Gran partit contra un gran rival. I 27 punts. La millor manera d’afrontar el partit de dijous contra el FC Barcelona. La victòria arlequinada s’ha gestat en una primera meitat extraordinària que ha acabat amb un 3 a 1 favorable als de Ferran López. A la segona meitat ha tocat patir però també en aquestes circumstàncies l’equip ha sabut estar i un gol de Met Molas a falta de 6 minuts ha deixat els punts, els desitjats 27, a casa.

 

Primera part d’escàndol

 

Els igualadins han jugat possiblement els millors 25 minuts de la temporada. Han fet 3 gols però han tingut oportunitats per fer-ne el doble. Aquesta setmana Ferran López demanava als jugadors que augmentessin els seus registres de gol. I avui han tornat a marcar Dani Lòpez i Pol Galbas.

 

En Dani ha obert aprofitant una assistència de Sergi Pla (que tornava a l’equip després dels seus problemes de vertigen). “Danilo” ha demostrat el seu perfil de matador i l’ha clavada a l’escaire. Era el minuts 3 de partit.  el marcador amb menys gols que fessin un pas endavant. I l’han fet. la meitat.

 

I en Pol ha fet el 3 a 1, aprofitant una assistència del Ton per darrera la porteria. Entre un i l’altre gol han passat 20 minuts, marcats per un corró ofensiu dels arlequinats que podrien haver golejat. El gol, però, no arribava. I quan ho ha fet, ha estat dels visitants. Borja López ha enviat un llençament exterior al pal, ha recollit el rebot i ha establert l’1 a 1. L’empat ha durat només 85 segons en el marcador. L’omnipresent Ton Baliu ha enviat a la xarxa una bola des de mitja pista. I després ha assistit el 3 a 1 d’un Galbas, que ha signatun dels seus millors partits com a arlequinat.

 

Decideix el Met i l’Elagi

 

Sovint passa que el que s’ha vist en una part, deixa de ser-hi en l’altra. El domini absolut dels igualadins s’ha transformat en un partit clarament més igualat… . I d’entrada dominat  pels visitants. Tot i que l’IHC ha disposat d’una FD per blava a l’Àlex Rodriguez ha estat el Voltregà qui ha aconseguit equilibrar el marcador amb gols de Vàrgas i de l’ex-IHC, Dani Rodríguez. I encara sort que ha aparegut una vegada més el “salvador”, Elagi Deitg aturant una FD que hauria pogut posar per davant als visitants.

 

Els igualadins, però, no s’han ensorrat. Han sabut jugar en el nou escenari i han competit amb intensitat. El premi ha estat una contra que ha acabat amb un remat arran de pista del Met, que ha acabat entrant després d’anar de pal a pal.  Una vegada més un gol Molas per garantir que 3 punts més es queden a Les Comes. Ara, l’IHC entra en la “setmana de la Copa” amb l’objectiu de plantar cara al tot poderós FC Barcelona dijous en la primera jornada de quarts.

 

IHC CALAF GRUP 4 (3/1) Elagi Deitg, Met Molas (1), Ton Baliu (1), Dani López (1), Sergi Pla, equip inicial. Roger Bars, Pol Galbas (1). Joan Muntané, Nil Garreta i Àlex Ferrer.

 

CP VOLTREGÀ 3 (1/2) Cândid, Dani (1), Àlex, Vàrgas (1), Petxi Armengol, equip inicial. Alabart i Borja (1).

 

GOLS: 1-0 Dani López (m 2.01), 1-1 Borja (m 19.25), 2-1 Ton Baliu (m 22), 3-1 Pol Galbas (m 22.57). SEGONA PART. 3-2 Vargas (m 3.36), 3-3 Dani Rodríguez (m 15.54), 4-3 Met Molas (m 19).

 

INCIDÈNCIES: 300 espectadors a Les Comes. Targetes blaves per Sergi Pla per l’IHC i Àlex Rodriguez pel Voltregà.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*