Inici Societat L’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa es convertirà en l’hospital de...

L’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa es convertirà en l’hospital de referència de Calaf

COMPARTIR

L’alcaldessa de Calaf, Montserrat Mases, i la regidora de Salut, Montserrat Isern, es van reunir, el divendres de la setmana passada, amb el director de CatSalut, Ramon Canal Comaposada, per esclarir la situació de Calaf envers la nova realitat sanitària.

Fins ara, l’Hospital d’Igualada havia estat l’hospital de referència de Calaf, perquè ambdós municipis formaven part de la Regió Sanitària de la Catalunya Central. Actualment, amb el canvi de vegueries, Igualada s’ha integrat a la Regió Sanitària del Penedès, i Calaf que continua dins de la Regió Sanitària de la Catalunya Central, tindrà gradualment com a hospital de referència, l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Aquest canvi permetrà als calafins i calafines sol·licitar atenció mèdica a Manresa, com ara proves, especialitats mèdiques o ser hospitalitzats. Tot i això, qui prefereixi continuar visitant-se a l’Hospital d’Igualada podrà seguir fent-ho.

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha estat treballant en aquest traspàs des que es va crear la nova regió sanitària el juny de l’any passat. CatSalut mantindrà el contacte amb la delegada de Salut de la Catalunya Central, Alba Oms, per assegurar que aquests canvis millorin l’atenció sanitària de la població.

Amb aquesta reestructuració, es pretén garantir que els usuaris rebin una atenció mèdica de qualitat i adequada a les seves necessitats, facilitant l’accés als serveis sanitaris de manera òptima i eficient.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*