Inici Societat L’Hospital d’Igualada busca voluntaris per una recerca

L’Hospital d’Igualada busca voluntaris per una recerca

COMPARTIR

El Consorci Sanitari de l’Anoia, l’ens que gestiona l’hospital, va rebre una beca del Ministeri d’Economia i Competitivitat per finançar un projecte de recerca en el camp de la neurociència i la salut mental, en concret sobre autolesions no suïcides en joves adults, a càrrec de l’investigador Daniel Vega.

Ara l’hospital d’Igualada fa una crida per reclutar voluntaris i voluntàries per a l’estudi, que es desenvoluparà fins al 2019 íntegrament a la comarca de l’Anoia. Es busquen homes i dones d’entre 18 i 30 anys, que siguin dretans, que no pateixin o hagin patit cap malaltia psiquiàtrica o neurològica, que no tinguin implants metàl·lics, marcapassos, ni previsió o possibilitat d’embaràs ni problemes de claustrofòbia.

Després d’una entrevista amb l’equip investigador se’ls farà una ressonància magnètica funcional i s’enregistrarà mitjançant una aplicació mòbil una sèrie de rutines diàries durant dues setmanes.
Totes les proves es faran a l’hospital d’Igualada i la participació serà remunerada. Per poder participar o rebre informació més detallada, es pot enviar un correu electrònic a: dvega@csa.cat

FER UN COMENTARI

*