Inici Festes L’exposició del concurs de dibuixos dels Tres Tombs d’Igualada, virtual

L’exposició del concurs de dibuixos dels Tres Tombs d’Igualada, virtual

COMPARTIR

L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, enguany fa 15 anys que organitza el Concurs de dibuix infantil per a les escoles d’Igualada, sota el lema “Surt a veure els Tres Tombs”. En aquesta edició, la participació novament va ser un èxit i per tant, un cop més volem agrair a totes les escoles d’Igualada la seva col·laboració i a tots els nens i nenes els seus dibuixos. Seguidament fem un recordatori dels guanyadors del concurs: Lola Cuadras Armengol (I-3, Ramon Castelltort); Arel Pérez Valls (I-4, Emili Vallès); Abril Salminci Cruz (I-5, Escolàpies); Ángeles Alonso (1r, Institució Igualada); Albert Marcet (2n, Institució Igualada); Joel Costa Rubió (3r, Garcia Fossas); Nerea Palacios Martínez (4t, Gabriel Castellà); Natalia Pérez Muñoz (5è, Acadèmia Igualada); Dani Sliwinski Fil (6è, Acadèmia Igualada); Lluc Fernández Pelfort (premi especial “el cavall”, d’I-4, Garcia Fossas); Júlia Navarro Sans (premi especial “Composició”, de 5è, Jesús Maria).

A causa de la situació provocada per la Covid-19, l’exposició dels dibuixos premiats i participants (en total gairebé 180) no es farà als baixos de la Biblioteca Central com de costum, si no que es podrà visitar virtualment des del web de l’entitat fins al mes de setembre:

No obstant, l’entitat vol agrair el suport de la biblioteca que fa difusió també de l’exposició virtual a través del seu web. El repartiment de premis es durà a terme durant el mes de setembre amb la col·laboració de l’empresa Alfil.be.

La resta d’actes programats des de l’Antic Gremi de Traginers també s’han vist afectats a causa de la situació actual: el 40è Concurs de fotografia organitzat amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada s’ha ajornat fins a proper avís. El dinar de germanor que es celebra a la Tossa a finals de maig ha quedat suspès i l’excursió gremial queda ajornada probablement per l’octubre.

FER UN COMENTARI

*