Inici Destacats L’exalcalde d’ERC Jordi Madrid i l’excandidat de Junts s’alien per crear el...

L’exalcalde d’ERC Jordi Madrid i l’excandidat de Junts s’alien per crear el partit Som Piera

COMPARTIR

Jordi Madrid (exalcalde d’ERC) i Marc Romeu (candidat de Junts que finalment va quedar relegat per l’acord entre Junts i Impulsem Penedès) han arribat a un acord per anar plegats a les properes municipals a Piera amb el nou partit Som Piera.

Madrid i Romeu han decidit unir les seves forces encapçalant un nou projecte on s’hi sumen persones de diferents àmbits, socials, econòmics, culturals, ja siguin del nucli urbà o dels diferents barris i pobles del municipi, en una candidatura «100% independent i transversal». Marc Romeu, que «compartirà protagonisme amb el candidat», ha declarat: “A hores d’ara ja podem confirmar que la llista electoral està pràcticament tancada i que la rebuda a les xarxes i als carrers és molt positiva”.

Tots dos afirmen haver-se sentit «menystinguts d’alguna manera dins dels seus partits de referència  i han decidit fer un pas endavant fora d’ells, perquè senten que tenen moltes coses a dir en el context municipal»: “Tenim les ganes i la força per continuar ajudant a fer de Piera un lloc millor” han declarat.

Segons un comunicat de la nova formació «Marc Romeu i la militància de Junts mai van validar la moció de censura en contra de l’alcalde Jordi Madrid». “Anys després els nostres camins s’han creuat i creiem que és una bona manera d’aprofitar-ho”, ha dit Marc Romeu. “Tenir un cap de llista amb l’experiència del Jordi és vital per ajudar a fer créixer aquest nou projecte” Per la seva banda l’alcaldable de la nova formació posa l’accent en aprofitar la seva experiència “per intentar superar les enormes dificultats que els poders de l’Estat han col·locat dins d’alguns Ajuntaments com Piera”.

Finalment, el Jordi Madrid diu que “l’acord ha sigut fàcil, en Marc té una llarga experiència en l’administració pública i això ens donarà credibilitat en la gestió. Piera és el nostre què, és el nostre quan i és el nostre com. Ens mereixem una gestió responsable i sobretot àgil. Piera és el més important del nostre projecte i d’aquí va sorgir el nom amb el que presentem candidatura …SOM PIERA”.

FER UN COMENTARI

*