Inici Societat L’Espai Jove d’Òdena estrena seu

L’Espai Jove d’Òdena estrena seu

COMPARTIR

El passat dijous, 28 d’abril va tenir lloc la festa inaugural de la seu de l’Espai Jove del nucli d’Òdena. Al llarg de la tarda, a partir de les 5 i fins a les 8 del vespre va tenir lloc diferents activitats i tallers oberts a tothom qui es va apropar a conèixer l’espai.

El nou espai, obert des de finals de l’any passat quan es va traslladar a la ubicació actual, l’edifici del carrer Pompeu Fabra, ha anat acollint activitats i dinàmiques amb els usuaris per tal d’anar definint com havia de ser el nou espai, els usos i els recursos, activitats i distribució que creuen més adients. S’hi ha realitzat millores, reposició de material, actuacions de manteniment i per donar-li una nova imatge i identificar-lo es va pintar a l’entrada un mural amb el lema ‘Els joves som el futur!’.

El nou equipament, és fruit de la feina conjunta entre la fins fa una setmana regidora de joventut, l’Alba Gallardo -el 4 de maig es va aprovar una moció de censura que comporta el canvi de govern- i la tècnica de joventut, Ines Garcia, les entitats juvenils i el jovent del municipi.

L’Espai Jove és un equipament municipal renovat de referència en l’àmbit de la participació i la promoció social, adreçats a adolescents i joves d’entre 12 i 35 anys i obert de dilluns a divendres en horari de 17 a 19:30h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*