Inici Societat L’Espai Jove de Calaf torna a obrir portes

L’Espai Jove de Calaf torna a obrir portes

COMPARTIR

L’Espai Jove de Calaf va reobrir les portes dilluns dia 3 de juny després d’un llarg període de tancament, marcant un moment significatiu per a la comunitat juvenil de la vila. L’esdeveniment, esperat amb impaciència pels joves, va reunir un grup divers de nois i noies que van explorar amb entusiasme les renovades instal·lacions.

Situat al carrer Francesc Casajoana, 12, l’Espai Jove ha estat dissenyat pensant en les necessitats i interessos dels joves de Calaf. Aquest espai ofereix un lloc on poden reunir-se, socialitzar, aprendre i participar en una àmplia gamma d’activitats. L’ambient de la reobertura va ser marcat per la il·lusió i l’energia positiva, reflectint la importància d’aquest espai per al desenvolupament personal i social dels joves de la vila. El renovat Espai Jove no només representa la recuperació d’un lloc físic, sinó també el renaixement d’un punt de trobada vital per a la comunitat juvenil.

La jornada inaugural va culminar amb la presentació de les futures activitats i programes destinats als joves de Calaf. Entre les activitats destacades hi ha la primera assemblea del pròxim dimecres 19 de juny a les 18 h, on es compartiran les necessitats i motivacions dels assistents, i es plantejarà la creació d’un consell de joves en els mesos vinents. A més, l’Espai Jove oferirà regularment assessories juvenils, on els joves podran sol·licitar acompanyament i informació sobre feina, estudis, habitatge i emocions. En col·laboració amb la coordinadora d’igualtat i diversitat de l’Ajuntament, Laura Delmàs, es crearà un espai no mixt cada dos dilluns perquè les noies de la vila disposin d’un entorn segur de cohesió.

Amb aquestes iniciatives, l’Espai Jove es reafirma com un pilar fonamental per al creixement i la cohesió de la joventut local, oferint-los un entorn segur i estimulant per a desenvolupar les seves inquietuds i talents.

L’horari d’obertura de l’Espai Jove és els dilluns i dimecres de 15 a 18 h. Durant els mesos de juliol i agost, l’horari s’amplia, estant obert també de dilluns a dijous de 10 a 14 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*