Inici Destacats L’Escorxador acull el saló de les celebracions d’Igualada, Nuvis Fest

L’Escorxador acull el saló de les celebracions d’Igualada, Nuvis Fest

COMPARTIR

Aquest cap de setmana torna Nuvis Fest, la fira de referència del sector de les celebracions que, per segon any consecutiu s’organitza al recinte modernista de l’Escorxador d’Igualada. L’any passat el canvi d’ubicació va tenir molt bona acollida entre el públic i els expositors que van valorar l’ambient generat, especialment al pati que esdevé un espai més amb food trucks i activitats.

Nuvis Fest aposta per oferir al visitant un ampli repertori d’expositors de manera que siguin els propis organitzadors de la celebració els que puguin triar els diferents elements per fer-se la celebració a mida. D’aquesta manera, Nuvis Fest es situa al capdavant de les noves tendències del sector on el públic, cada vegada més exigent, vol personalitzar la seva festa amb tot tipus de detalls. A més, Nuvis Fest va més enllà dels casaments i ofereix solucions per a tots tipus d’esdeveniments.

Una setantena d’expositors i una quinzena d’activitats

Nuvis Fest comptarà el 28 i 29 d’octubre amb una setantena d’expositors, mantenint el volum d’edicions anteriors. Enguany s’han programat, també, una quinzena d’activitats pensades per tots els públics i que van des d’espectacles de màgia a xerrades sobre com organitzar el viatge de noces o la presentació de diferents destins turístics. També hi haurà un taller d’assessorament de maquillatge i perruqueria i un showroom d’obsequis de convidats, centres de taula i animació food truck i aniversaris. Els més petits també hi tenen el seu espai gràcies a diversos tallers que s’organitzaran al llarg de setmana i que pretenen fer de Nuvis Fest una experiència per tota la família.

Un any més però, una de les activitats més esperades serà la desfilada de models (adults i infantils). Les persones que faran de models han estat triades entre els voluntaris que s’hi van inscriure, de manera que els igualadins podran veure desfilar als seus veïns i veïnes que lluiran les darreres tendències en vestuari de celebracions.

Pel volum d’expositors i d’activitats i, sobretot, per la trajectòria i el recorregut, Nuvis Fest que enguany celebra la seva dissetena edició, és la fira de referència del sector a Catalunya.

La fira es celebrarà el 28 i 29 d’octubre al recinte de l’Escorxador d’Igualada (Carrer Prat de la Riba, 47). Estarà oberta de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. A través de la pàgina web de la fira es poden aconseguir invitacions gratuïtes: http://www.firaigualada.org/nuvisfest/invitacions. D’altra banda, entre les persones que durant NuvisFest comparteixin les seves experiències i imatges a Instagram amb l’etiqueta #Nuvisfest17 es sortejarà un sopar per a dues persones al restaurant Somiatruites d’Igualada del xef David Andrés.

FER UN COMENTARI

*