Inici Cultura Les maletes viatgeres de la Biblioteca tornen a visitar les escoles bressol...

Les maletes viatgeres de la Biblioteca tornen a visitar les escoles bressol d’Igualada

COMPARTIR

Aquest mes de febrer la Biblioteca Central d’Igualada, en col·laboració amb el departament d’Ensenyament de l’ajuntament, torna a posar en marxa el servei de les maletes viatgeres a diverses llars d’infants municipals de la ciutat. Concretament hi participaran l’Espígol; La Lluna, la Rosella i el Rusc. Aquestes escoles bressol ja van repartir maletes viatgeres a les famílies l’any passat, després d’uns anys d’aturada per la pandèmia. I és que l’objectiu és crear vincles entre la família i la Biblioteca a través de les escoles i, alhora, donar a conèixer els serveis, els recursos i les activitats que es duen a terme a la Biblioteca. També fomentar el plaer de la lectura entre els més petits de casa.

En total viatjaran de família en família sis maletes, cadascuna d’elles amb una desena de llibres, una revista infantil i una revista per adults. La maleta inclou també un quadern on les famílies i els infants poden escriure els seus comentaris, dibuixos i fotografies.

A la sala infantil de la Biblioteca, les famílies i els petits lectors trobaran aquests i molts altres llibres per endinsar-se en la màgia de la lectura. Recomanar les lectures més adequades per a cada edat és una de les principals tasques del personal bibliotecari. Al portal infantil www.genius.diba.cat de la Biblioteca virtual se n’hi pot trobar una bona selecció.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*