Inici Bàsquet L’equip Sots-25 femení de l’Òdena CB a les portes del play-off

L’equip Sots-25 femení de l’Òdena CB a les portes del play-off

COMPARTIR

Les jugadores del sots25 de l’Òdena Club Bàsquet van guanyar de nou al conjunt del CB Coll, un dels possibles rivals en les fases finals, en un partit molt ajustat. Havent guanyat aquest partit, la jornada final contra el co-líder, el Sant Quirze, decidirà qui es queda amb la primera plaça de la classificació de cara als play-off que es disputaran durant els caps de setmana del 24/05 i el 31/05.

 

Les odenenques van patir durant els 40 minuts de partit contra l’equip barceloní ja que en defensa els bàsquets del rival eren fàcils i en moltes ocasions sota cistella en segones opcions per la superioritat d’alçada i per la dificultat en aconseguir el rebot. També s’hi suma les escasses personals realitzades per les verdes. D’alta banda l’atac de l’OCB no tenia moviment de pilota ni els contraatacs als que està acostumat l’equip local, de manera que els entrebancs anaven ofuscant a les jugadores minut a minut.

 

Sempre, però, es van mantenir per damunt en el marcador arribant als instants finals amb un ajustat resultat que va provocar un últim minut final d’infart. Després de pèrdues de pilota, faltes i tensions finals, el resultat va ser favorable una vegada més a l’Òdena Club Bàsquet. Les jugadores, ara, es preparen per anar a casa del rival més fort, el co-líder Sant Quirze, l’últim partit de lliga  que decidirà els encreuaments dels play-off i posarà de líder definitiu al guanyador.

 

Van jugar per l’Òdena CB: Marín, Camañes, Júlvez, Raja, Freixas, Monclús, Farreras, Forn, San José, Família.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*