Inici Destacats L’equip Miniprebenjamí del Futbol Sala Montbui, sotscampió de la Copa Catalunya

L’equip Miniprebenjamí del Futbol Sala Montbui, sotscampió de la Copa Catalunya

Fita històrica aconseguida pels més menuts del Futbol Sala Montbui en arribar a una final de la Copa Catalunya de Futbol Sala, fet que no s’havia aconseguit mai per cap altre equip de la comarca.

Els més petits del club van fer gaudir a tothom desplaçat al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell amb una final amb molts gols i moltes jugades brillants dels jugadors de la categoria Miniprebenjamí. Al final, el FS Castelldefels va guanyar el partit després d’imposar-se per 5 a 7 amb un enfrontament que va ser una festa del futbol sala català.

Moltes ocasions i gols al primer temps. Els dos equips van sortir a la final de la Copa Catalunya Miniprebenjamí de futbol sala molt atrevits, sense por a perdre i provocant moltes ocasions de gol. Amb aquest escenari, els de Castelldefels van obrir la llauna del marcador, però el FS Montbui no és va desfer i va continuar lluitant, fins i tot, van aconseguir empatar amb un gol en pròpia porteria. Amb l’1 a 1, en la següent jugada de perill, gol del Montbui marcat per Adam Robles, però seguidament empat del FS Castelldefels a 2 fins que, abans del descans, els del Baix Llobregat van ampliar diferències fins al 4 a 2.

A la represa, el guió es va mantenir igual, gols, ocasions, regats, i molta il·lusió. El FS Montbui va aconseguir escurçar diferències fins que, un jugador visitant, amb un doblet, va col·locar el 6 a 3 al marcador. El FS Montbui, combatiu i lluitador fins al final, va aconseguir posar altre cop emoció amb dues dianes de Marc Grimaldi i de Mario Cañas posant el resultat 5-6. Els de l’Anoia ho van intentar de totes les maneres amb ocasions clares de fer l’empat a 6, però, dues bones aturades del porter ho van impedir, i al darrer minut, el FS Castelldefels va establir el definitiu 5 a 7.

Per part del FS Montbui van jugar: Aran Borrella, Enoc Fitó, Marc Grimaldi (2), Mario Cañas (1), Pol Martínez i Adam Robles (1).