Inici Destacats L’equip benjamí Joan Maragall guanya la lliga escolar 2023-2024

L’equip benjamí Joan Maragall guanya la lliga escolar 2023-2024

COMPARTIR

L’equip de Polisportiu Benjamí masculí de l’Escola Joan Maragall s’ha proclamat campió dels Jocs Esportius Escolars de l’Anoia 2023-2024. El conjunt vilanoví entrenat per Jéssica Cano ha sumat la puntuació més alta dins la classificació de lliga escolar que ha disputat amb vuit equips més de l’Anoia que té com a objectiu principal impulsar la participació esportiva en aquesta etapa escolar i els hàbits saludables.

Els jugadors es mostren orgullosos d’haver guanyat la lliga i reconeixen que han tingut un bon rival en l’equip del Mowgli “Koticks” que ha estat el subcampió de la competició. També asseguren que van començar molt motivats i amb encert, i destaquen el bon ambient als partits i el fet d’haver-se sentit molt ben acompanyats i animats pels pares.

Escoltant a aquests joves escolars, es confirma que els Jocs Escolars també han assolit l’objectiu que buscaven: la transmissió de valors socials i l’adquisició d’hàbits saludables, amb un model de competició escolar que és alhora educatiu i esportiu.

Els infants vilanovins afirmen que han après a jugar millor, a fer-ho en equip, passant la pilota, i respectant els altres jugadors, tant als companys com als rivals. I tot plegat, practicant diferents esports, perquè es tracta d’una activitat poliesportiva, i han descobert que tot i que els agrada molt el futbol, són més bons jugant a bàsquet.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*