Inici Destacats L’empresa igualadina Intarex s’integra al grup basc Oreka IT

L’empresa igualadina Intarex s’integra al grup basc Oreka IT

COMPARTIR

L’empresa igualadina Intarex, que enguany celebra el seu 30è aniversari, ha anunciat la seva integració a l’empresa basca Oreka IT. Amb seu central a Vitòria-Gasteiz, i amb oficines també a les altres capitals forals, integra des d’ara a la seva estructura tot l’equip professional i la seu d’Igualada.

Amb aquesta operació, Intarex s’incorpora a una organització que suma un total de 130 professionals i que espera aconseguir una facturació de 8 milions d’euros l’any 2024, fent alhora un salt qualitatiu en la seva gamma de serveis per a Pimes gràcies a les solucions i coneixements aportats per la consultora basca. D’aquesta manera, els clients d’Intarex podran accedir a una major gamma de solucions i serveis cobrint les seves necessitats de digitalització en qualsevol dels seus àmbits de gestió, incloent-hi el DataCenter propi d’Oreka IT, situat en les seves oficines de Vitòria-Gasteiz, i atès per un complet equip de consultors especialitzats, capaç de donar servei d’allotjament a qualsevol tipus de sistema amb totes les mesures de seguretat i alta disponibilitat que requereixen processos tan crítics com són els relatius a la gestió empresarial.

Ambdues organitzacions, Oreka IT i Intarex, són partners de SAP, però mentre Oreka IT ha tingut una major orientació al mercat de grans comptes, Intarex ha treballat sempre enfocada al mercat Pime.

Entre les aportacions que fa Intarex al nou projecte, destaca la seva cartera de clients internacionals i la seva orientació al canal SAP, aportant solucions verticals a altres partners dels mercats de Portugal i LATAM.

Amb aquesta operació es resol el dilema de la successió a Intarex, quedant així tots els seus clients en les mateixes mans, però amb millors perspectives, doncs la fluïdesa de la gestió dels recursos i la versatilitat de les solucions tenen com a objectiu la millora de la qualitat percebuda dels seus serveis.

A la vegada, la potència d’Oreka IT farà créixer la seu d’Igualada gràcies a impulsar, com ja fa al País Basc i Navarra, acords amb la universitat i centres de formació professional per a la formació de consultors i consultores SAP, reforçant així la seva aposta per l’entorn i el talent local.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*