Inici Blocs L’Ego negatiu és poderós…

L’Ego negatiu és poderós…

COMPARTIR

Estem vivint uns temps difícils, i jo penso que és la poca evolució humana que tenim en una part important de la població i per això el nostre Ego està satisfet i pletòric, doncs està conquerint el Món “civilitzat” alimentant-se de la debilitat moral i ètica de moltes persones, intel·ligents, sí, però deixant-se anar dins dels plaers que viu el seu Ego, però no per ell mateix, sinó amb el consentiment personal, perdent la consciència humana elevada. Estem creant un Món en que l’Ego s’alimenta de les nostres debilitats i frustracions.      

 

Jo us he adjuntat unes opinions d’entesos sobre el tema per tal de que meditem i entenguem el que fan algunes persones i certs grups, anarquistes i antisistema, (que viuen del sistema) els principals generadors dels Egos. Si el ser humà pren consciència del veritable “jo”, el positiu, la part espiritual, el “jo” negatiu està vençut, però l’Ego negatiu és tant potent que anul·la del tot la possibilitat d’evolucionar, per això el diner, el poder, la prepotència, la radicalitat, el poc seny, les ganes d’anar en contra de tot, etc. està imperant, dominant una part molt gran de la societat, tant potent que es capaç de destruir i anular el procés natural de l’evolució humana. El ser humà que té un Ego negatiu, és capaç de autodestruir-se per satisfer-se a ell, i això la història n’és plena, però abans potser no era tant generalitzat i avui en dia ja és com una epidèmia.

 

Perdoneu però la explicació més clara l’he trobada en castellà, tots el sabeu, oi?

 

“”Ego SABELOTODO: Es aquel ego que siempre cree tener la razón, le gusta dar consejos sobre todo, siempre contesta aunque no sepa, cree tener respuesta para todo, no se puede quedar callado.                             
Ego INSACIABLE: Es el ego “centro de mesa”, no le gusta pasar desapercibido, hace cualquier cosa para llamar la atención.     
Ego INTERRUPTOR: Su necesidad de autorreferencia es tan fuerte que interrumpe permanentemente, nunca deja que los otros terminen de hablar.
Ego ENVIDIOSO: Es el que no soporta los triunfos y éxitos de otros. Degrada a los que cree que son mejores que él.
Ego PRESTIGIOSO: Es el ego que busca aplausos, reconocimiento y admiración en todo lo que hace. Siempre quiere ser el mejor. Frecuentemente les dice a los demás: “te lo advertí”, “yo sabía”, “te lo dije, pero tú nunca me escuchas”, etc.
Ego JINETE: Se monta de lo que dicen otros. Se aprovecha de los datos de los demás para su propio beneficio. Saca partido de lo que otros dicen para estructurar sus propias intervenciones. Es copión y usurpador.
Ego SORDO: Nunca escucha, le gusta hablarsólo a él, habitualmente finge escuchar.    
Ego MANIPULADOR: Es aquel ego astuto que siempre se las arregla, ya sea tergiversando, acomodando, engañando, mintiendo o justificando para que las cosas resulten siempre a su favor.
Ego ORGULLOSO: Es aquel ego competitivo, discutidor, que no le gusta perder.

Ego PREMENTAL (silencioso): Es aquel ego que calladamente tiene un discurso paralelo, es criticón, hipócrita y enjuiciador. “”

 

Meditem, analitzem i veurem que la plenitud i la felicitat humana, mai poden venir de tot aquest conglomerat encegat en aquesta prepotència i pensament de superioritat de l’Ego.

 

No cal dir que tenim moltes fórmules de combatre l’Ego i de superar-lo, només cal tenir la força i el coneixement, però ara en el món de la política i tenim infiltrats molts personatges que la seva «missió», conscients o inconscients, és destruir el poc o molt de bo que i havia, el seu objectiu no és treballar pel poble i la seves persones, sinó acabar de instaurar el caos… No sols Einstein ja ho deia, sinó tots els grans personatges ja varen descobrir-ho i molts han fet el possible per generar coneixements i saviesa, intentant millorar el comportament de les persones, en definitiva per fer un Futur millor.     

 

[Img #30577]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*