Inici Destacats L’Associació Polígons dels Plans organitza debats cap a un model econòmic sostenible

L’Associació Polígons dels Plans organitza debats cap a un model econòmic sostenible

COMPARTIR

L’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides és una oportunitat per encaminar el món cap a un desenvolupament més pròsper i sostenible. Els 17 ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) defineixen el full de ruta a seguir, una fita que afecta l’àmbit internacional, nacional, regional i local. En aquest sentit, l’Associació dels Polígons els Plans de la Conca d’Òdena, impulsa la iniciativa “Debats cap a un model econòmic sostenible”. Un espai de debat per reflexionar a nivell empresarial com avançar cap a aquest tipus de model més sostenible.

El cicle, dividit en quatre jornades, presenta diverses taules de debat on s’analitzarà la transició energètica i el nou model per ser més sostenibles; es parlarà del creixement econòmic industrial sense efectes negatius sobre el medi ambient; es tractarà com impulsar una ocupació sostenible, generant llocs de treball adequats; i finalment es debatrà sobre la sostenibilitat urbana i rural.

El cicle de debats vol ser un nou espai de reflexió i anàlisi per avançar en l’aplicació d’un model sostenible que tingui en compte el canvi climàtic o la desigualtat social. L’objectiu és contribuir que la Conca d’Òdena es converteixi en un referent en l’aplicació d’un model sostenible.

El cicle es celebrarà del 19 de maig al 9 de juny, i els debats es realitzaran tots els dimecres, a les 12h del migdia, al Centre d’Innovació Anoia (C/ dels Impressors, 12) de Vilanova del Camí.

Es faran en format híbrid, per tant els assistents podran seguir els debats de manera presencial i/o online, sempre, i en ambdós casos, amb inscripció prèvia. Trobareu el formulari en aquest enllaç: https://tuit.cat/ebN3T.

Els “Debats cap a un model econòmic sostenible” és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons dels Plans. Compta amb la col·laboració de PIMEC, la UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya), i COMMsulting, empresa de comunicació i consultoria estratègica. En l’organització té el suport d’Anthesis Lavola i l’Ajuntament de Vilanova del Camí. I el suport de Via Empresa i La Veu de l’Anoia com a mitjans col·laboradors. Patrocina Adequa Real Estate i D-hub Òdena.

PROGRAMA

*Dimecres, 19 de maig – 12 hores
Tendències en sostenibilitat en el món empresarial.

*Dimecres 26 de maig – 12 hores
Nous i vells polígons industrials. Simbiosi industrial.

*Dimecres 2 de juny – 12 hores
Com esdevenir una empresa neutre en emissions.

*Dimecres 9 de juny – 12 hores
Adaptació del model productiu als ODS

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*