Inici Economia L’Associació de Comerç i Restauració del Parc Agrari de la Conca d’Òdena...

L’Associació de Comerç i Restauració del Parc Agrari de la Conca d’Òdena comença la seva activitat

COMPARTIR

Després de la seva creació fa uns mesos. l’Associació de Comerç i Restauració del Parc Agrari de la Conca d’Òdena inicia la seva activitat, amb l’objectiu que els comerços alimentaris i de restauració tinguin més producte local del Parc Agrari de la Conca d’Òdena. S’oferiran també formacions/assessoraments del seu interès als diversos associats i es treballarà per a poder promocionar conjuntament el producte local i aquells establiments comercials i de restauració que els ofereixin.

Aquesta associació representa la segona associació del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, que s’afegeix l’Associació de Productors, que ja fa uns anys que funciona. Actualment organitza una sèrie d’activitats durant  l’any, com les Mostres de Productors i el Rutatast, així com formacions i assessoraments per als seus membres.

El Parc Agrari de la Conca d’Òdena té com a objectiu promoure un model agroalimentari i de consum basat en la qualitat i la proximitat, que sigui resilient al canvi climàtic i que contribueixi al desenvolupament del territori local. A més a més de les associacions de productors i comerciants i restauradors, el Parc Agrari també inclou el sector turístic, i en forma part també l’administració local on inclou  15 ajuntaments i el Consell Comarcal de l’Anoia.

Per a més informació i per a sol·licitar l’adhesió a l’Associació de Comerç i Restauració del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, podeu contactar a través del correu electrònic o el telèfon indicats a continuació:  sllopart@anoia.cat  o  938051585.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*