Inici Destacats L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada recupera el concurs d’aparadors sobre els Tres...

L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada recupera el concurs d’aparadors sobre els Tres Tombs

COMPARTIR

Després de la novena edició l’any 2006, l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada recupera el Concurs d’aparadors, que tindrà lloc aquest mes de gener dins del marc de les festes gremials, les quals celebraran el seu bicentenari. Des de l’entitat animen a tots els comerciants d’Igualada a sumar-se i a participar en el concurs engalanant els seus aparadors.

El tema són els Tres Tombs i tot allò que pugui estar relacionat amb el món del cavall i hi poden participar tots els comerciants d’Igualada.

Per inscriure’s en aquest Concurs d’aparadors s’haurà d’enviar un correu electrònic a anticgremitraginersigualada@gmail.com abans del dia 11 de gener, indicant el nom de l’establiment, l’adreça, el telèfon i el nom del seu propietari o representant.

Els aparadors que participin en el concurs hauran d’estar decorats del dia 13 al 30 de gener. Caldrà exposar a l’aparador el cartell de la festa que es facilitarà una vegada s’hagi formulat la inscripció.

El jurat format per tres membres designats per la Junta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, passarà a visitar un per un els aparadors, els dies 24, 25 i 26 de gener, i emetrà el veredicte el 27 de gener.

S’atorgaran tres premis als aparadors que el jurat consideri millors. Els premis es lliuraran en els establiments premiats el divendres 28 de gener.

Primer premi:  Un vol en globus per a una persona, amb Camins de vent.

Segon premi: Lot de productes gentilesa de Dispoch.

Tercer premi: Menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant Racó del Traginer i entrada al Museu del Traginer – Col·lecció Antoni Ros.

Quart premi:  Dues tandes de 10 minuts per a una persona al Karting Castellolí.

Les fotografies dels establiments participants podran ser difoses per premsa i les xarxes socials de l’entitat.

 

 

FER UN COMENTARI

*