Inici Destacats L’anoienca Geila Macià, segona al Campionat Mundial Juvenil d’Escalada en bloc

L’anoienca Geila Macià, segona al Campionat Mundial Juvenil d’Escalada en bloc

COMPARTIR

L’atleta de l’Indoorwall Team, Geila Macià, de Sant Marti de Tous ha assolit una destacada segona posició en el Campionat Mundial Juvenil de Bloc, celebrat recentment a Corea. Aquest assoliment arriba després del seu tercer lloc en la modalitat de corda durant el passat diumenge.

La final de bloc va ser una emocionant batalla en la qual només dues competidores van aconseguir superar tres dels quatre blocs proposats pels equipadors de la prova. Geila va demostrar el seu nivell i perseverança en assegurar-se el segon lloc. L’escaladora anoienca es va quedar a les portes d’aconseguir el primer calaix del lloc si hagués fet el primer bloc en el qual es va caure llançant a l’última presa.

La medalla d’or va ser per Analise Van Hoang, dels Estats Units, qui va completar tres blocs i una zona en 5 i 6 intents. Geila, amb un total d’11 intents, va completar tres blocs per quedar-se amb el segon lloc. La tercera posició va ser per a la japonesa Natsumi Oda, qui va superar dos blocs i tres zones.

Amb aquesta segona posició i la tercera que va obtenir en corda, Geila ha quedat en segon lloc a l’Overall (combinant les dues disciplines) d’aquest Campionat del Món.

Aquestes dues medalles representen un triomf encara més meritori a causa dels desafiaments que Geila va enfrontar l’any passat. Una operació d’apendicitis urgent li va impedir participar en el Campionat Mundial a Dallas.

Geila es prepara per a la seva pròxima competició internacional: el Campionat d’Europa de Lead, que se celebrarà a Finlàndia durant el tercer cap de setmana de setembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*