Inici Destacats L’ANC es mobilitza contra el pacte entre Junts per Catalunya i el...

L’ANC es mobilitza contra el pacte entre Junts per Catalunya i el PSC al Consell Comarcal

COMPARTIR

L’Assemblea Nacional Catalana ha iniciat una campanya per aconseguir que el Consell Comarcal de l’Anoia tingui un govern independentista enlloc del govern anunciat la setmana passada, format per Junts per Catalunya i PSC.

Per a l’ANC de l’Anoia, que 29 de les 33 alcaldies de la comarca siguin de forces independentistes «demostren la ferma voluntat del poble anoienc».

Alhora, l’Assemblea anoienca assegura que «el resultat de les darreres eleccions municipals han suposat un retrocés als partits del 155, entre ells el PSC».

L’ANC afegeix que «sembla que els nostres representants han perdut de vista el seu veritable rol, que es servir al poble» i per això exigeixen als partits independentistes «que actuïn amb la dignitat que els pertoca en els moments en que ens trobem». En aquest sentit, l’Assemblea exigeix a Junts per Catalunya que «respecti la voluntat del poble en la propera investidura al Consell Comarcal».

Per a l’ANC, el pacte amb PSC al Consell Comarcal de l’Anoia és «doblement intolerable», ja que consideren que l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, que podria tenir un càrrec al nou govern comarcal «ha estat la responsable directa de la persecució i denuncia als tribunals, dels nostres companys i companyes de ANC pel fet d’haver repartit i penjat rètols de convocatòria al Referèndum de l’1-O i per haver posat llaços grocs en defensa de l’alliberament dels nostres presos i preses polítiques».

L’Assemblea Nacional Catalana lamenta que «les lluites partidistes serveixen als interessos dels partits i no al poble» i adverteixen que «no permetrem que regalin càrrecs ni pactin amb cap partit còmplice de la repressió que estem patint al nostre país».

En aquest sentit, l’ANC de l’Anoia ha anunciat que convocarà una concentració de rebuig durant el ple de constitució del Consell Comarcal de l’Anoia si es manté l’acord de govern entre Junts per Catalunya i el PSC.

 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*