Inici Societat L’ANC Anoia portarà un total de 36 busos cap a Barcelona el...

L’ANC Anoia portarà un total de 36 busos cap a Barcelona el dia de la Diada

COMPARTIR

L’ANC de l’Anoia ha explicat que des de la comarca sortiran un total de 36 autobusos per anar a la manifestació convocada a Barcelona pel dia de la Diada. L’organització territorial de l’ANC a la comarca calcula que en aquests 36 autobusos hi hauran gairebé 2.000 persones. Des de l’Assemblea s’havien proposat el repte d’igualar la xifra d’autobusos del 2015, que amb 38 autocars, és la més alta dels últims anys.

Miquel Ramis, portaveu de l’ANC a l’Anoia i encarregat de la gestió dels autobusos, afirma que “estem molt contents perquè es pot considerar que estem al mateix nivell que al 2015, perquè un número de dos autocars menys és poc rellevant”.

L’ANC de l’Anoia explica que com ja és habitual durant els últims anys, Calaf és un dels municipis que mobilitza més gent el dia de la Diada. Aquest any en sortiran un total de 3 autobusos, que transportaran a 173 persones.

Pel que va la venda de samarreta i la resta de material, Ramis explica que durant els últims dies des d’Igualada s’han hagut de fer comandes extres, ja que estan venent material a un ritme més ràpid del previst i a un nivell superior al 2015.

FER UN COMENTARI

*