Inici Cartes dels lectors L’AMPA de les Escolàpies Igualada denuncia que la Generalitat no crearà la...

L’AMPA de les Escolàpies Igualada denuncia que la Generalitat no crearà la línia d’ESO que havia promès

COMPARTIR

El curs vinent, 2020/2021, les Escolàpies d’Igualada, començava una nova etapa amb la
incorporació de la nova línia d’ESO.

La il·lusió de l’escola, mestres, famílies i nens, s’ha vist trencada, creiem, per una mala gestió de la Directora General de Centres Concertats i privats, la Sra. Pilar Contreras. A principis de l’any passat va veure positiva la petició de la incorporació de l’ESO i l’escola va iniciar tots els tràmits amb els Serveis territorials, els quals van emetre un informe positiu.

L’estiu passat es van iniciar totes les obres necessàries per poder tenir l’ESO a l’escola: mesures de seguretat addicionals, el laboratori, i noves aules. Despeses extres que l’escola ja ha assumit.

Ara, al mes de febrer de 2020, l’escola ha rebut una carta de la directora citada, on es notifica que l’ESO NO serà possible fins que la primària no sigui una sola línia en tots els cursos, al·legant que les famílies podríem presentar reclamacions si els nostres fills/es no aconseguissin plaça, pel fet de passar de 2 grups de sisè de primària a un sol grup d’ESO. Però als pares no se’ns ha preguntat si això ho veiem un problema.

Aquest fet ja es coneixia a l’inici de la petició, perquè ara és un problema? Perquè abans no es va tenir en compte aquesta informació i es va informar correctament a l’escola?

Com a pares i mares dels infants de l’escola hem estat informats correctament, coneixem la disponibilitat de places que tindrem a l’escola, sabem que es manté l’adscripció a l’Escola Pia i que, per tant, es dóna resposta a la demanda de places necessària per poder continuar l’escolarització en una escola concertada.

Com a mares i pares volem una explicació i una solució al problema. Alguns dels alumnes de 6è ja comptaven seguir a l’escola i estan molt afectats, d’altres de 4t i 5è també esperaven poder continuar.

L’últim recurs que ens queda com a famílies és ajudar a l’escola a donar a conèixer aquesta situació, volem donar veu a aquesta injustícia i volem respostes!

AMPA Escolàpies Igualada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*