Inici Cartes dels lectors Quan l’alcalde deixa de netejar Igualada per fer política

Quan l’alcalde deixa de netejar Igualada per fer política

COMPARTIR

Al darrer Ple de l’Ajuntament, des d’Igualada Som-hi vam destapar el que per nosaltres representa un fet inadmissible: el govern de Marc Castells va encarregar un servei especial de neteja al centre d’Igualada el dissabte 14 de gener per la celebració del Consell Nacional de Junts per Catalunya que es feia al Teatre Municipal l’Ateneu.

És a dir que va encarregar un servei especial de neteja del centre d’Igualada perquè venia la gent del seu partit a la ciutat. Un partit, per cert, al qual Marc Castells està demanant que l’acceptin com el seu candidat. Ens preguntem: netejar els carrers que havien de trepitjar forma part d’aquesta campanya de seducció que els està fent?

Al mateix Ple, l’alcalde va acceptar que havien encarregat aquest servei especial de netejar sense ni immutar-se, com si fos el més normal. I el govern va afegir que el servei especial de neteja del centre es va fer amb els efectius que aquell dia hi havia destinats a altres barris. És a dir que hi va haver barris que es van deixar de netejar senzillament perquè els polítics de Junts com Laura Borràs o Jordi Turull trobessin el centre net. Surrealista.

Des d’Igualada Som-hi estem sorpresos de que el govern de Junts utilitzi els diners públics per netejar la ciutat quan els convé o quan volen quedar bé amb els del seu partit. Creiem que Igualada ha d’estar neta tots els dies de l’any i, primer de tot, ha d’estar neta pels ciutadans i ciutadanes d’Igualada. I no només si ve la gent del partit del govern o no. Davant aquest fet inacceptable i un precedent inadmissible, ens preguntem: si encarreguen un servei especial de neteja perquè el centre estigui net, vol dir que la resta de dies de l’any reconeixen que està brut?

Estem davant un fet greu, quan hi ha molts veïns i veïnes que alerten de la manca de neteja a molts barris de la nostra ciutat, que el govern de Junts es dediqui a encarregar neteges exprés per tenir contenta la gent del seu partit és greu. El nostre grup ho vam dir al Ple i ho remarco en aquest article: reclamem responsabilitats.

 

 

Quim Roca

Regidor d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta)

COMPARTIR

4 COMENTARIS

 1. Quim Roca saps si també l’alcalde va fer arranjar els fanals del centre?, perquè aquí al Pla de la Massa no hi ha manera que canviïn les bombetes foses, algunes d’abans de vacances d’estiu.

 2. Res pot sorpendre d’aquell nano que fa d’alcalde, la seva vanitat no te limits…per sortir en qualsevol foto a primer pla faria qualsevol cosa, talment com ha quedat demostrat abastament. Fins i tot es capaç d utilitzar diners publics per rebre dos personatges que el qualificartiu de delinquents es de justa aplicació, un ja va estar empresonat (massa poc temps) i l’altra, aquella dona que l’estant jutjant i fins i tot els antics subordinats han cantat per treure-li la careta i fer–la culpable, esperant que la posin també entre reixes. El nano que fa d’alcalde algú li coneix professió? S’enten ara perque s’aferra a rendir pleitesia als qui el poden fer candidat?. Miseria i miserables.

 3. Lo vergonyos es que a un apersona trans lli facij cyber bullying desde 2013 que tingui que maxar d’ igualada per culpa d’ un malat que lo fa acos i pero a colmo tingui que tornar pero que aquest malalt parla amb qui la ca acollir a casa seva y la segueix criminal.litzant a les seves xarxes socials . Correcte jo avans era la Nina bishu i mai vaig postejar res al meu Facebook insultant a totes les.dones d’ igualada i molt menys desitjant la mort a manifestants indepes .

  Pero clar con a societat privilegiada es mes facil creure al acosador que a la victima , i despres ens preguntem que estém fent malament .

  El día 8 de març de 2023 en vaig manifestar per priemr cop pero tots els drets de les dones a la plaça del ajuntament d’igualada , tenía molta por de trobarme amb la exclusio d’ alguna terf ( Feminista radical trans excloent ) , cuan el van agafar de la ma per ballar el boti boti másclista qui no boti en vaig emocionar i en vaig tornar a sentir segura .

  Si per culpa d’ un malat anomemat Jordi riba que en va Fer cyber acós , va robarme fotos de les meves contes de Facebook y Flickr i ca començar a difondreles sense el meu consentiment firmat pero escrit pero ser il.legal Avui día vaig tenir que marxar , ara sabent que Hi ha dones d’igualada que en consideren una mes no vui marxar mai .
  Es mes , he tornat a reobrir el caso de la denuncia que lo vaig posar pero tornar a trobarme comentaris d’ ella amb contes falses con Roger de ca la mestra, Marta ribera, Xavi de can masarnau, als comentaris de notices con Anoia diari .
  Si una societat civil como son les Feministes d’igualada pot obrir la ment i apcepatrame a algu con jo , per que un fetixista másclista i transfobic obsesionar amb mi no podría fer-ho ?

  Hem d’aconseguir que Tota clase de viol.lencia desapareixi d’igualada .
  Tota i els prejudicis per masclisme racisme xenofobia lgtbifobia i gordofobia lo primer .

  Desde aquí vui Fer una disculpa pública a Tota la ciutat d’igualada per si algún cop van veure l’acos d’aquell malalt a les xarxes socials per que no era jo . Jo en aquells Temps era una persona molt tímida i si no hagues estat per que aquell malalt va escriure un privat de Messenger Facebook a la meva Germana Major mostrali la.meba intimitat i obligantme a sortir de l’armari amb Tota la meva familia que a mes mai en van aceptar com a dona i va ser un Dels motius que vaig fujir d’igualada .
  Ara no sería con soc , i es gracies a totes i cada escuna de les Feministes igualadines . Gracies per la atenció atentament la actriu de la película de Adrián silvestre mi vacío y yo Laura folleco pulido .
  Pdta. No respondré a gent que bulgi Ferme mal .adeu

FER UN COMENTARI

*