Inici Destacats L’Ajuntament de Vilanova del Camí i PIMEC ofereixen un servei de mentoria...

L’Ajuntament de Vilanova del Camí i PIMEC ofereixen un servei de mentoria a empreses i autònoms

COMPARTIR

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i la Fundació PIMEC ofereixen un servei de mentoria empresarial a pimes i persones autònomes que tinguin la necessitat de millorar en alguna àrea de la seva empresa o bé impulsar les oportunitats que hagin sorgit arran de la Covid-19. Un projecte que aposta per donar servei de suport i acompanyament personal i professional a les empreses a través de la metodologia ‘emppersona’ que es va presentar dijous en la jornada virtual organitzada per les entitats “Com superar les situacions d’endeutament i insolvència: la Llei de la Segona Oportunitat com a mecanisme legal” en què han participat el president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó, i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Jordi Barón.

CITA Esteve Pinto, president de PIMEC Catalunya Central: Volem estar al costat de tot el teixit empresarial atenent especialment les empreses que han patit situacions difícils arran de la Covid-19. Hem de continuar treballant per ajudar a les pimes i persones autònomes perquè millorin la seva competitivitat”.

Les empreses que es vulguin acollir a aquest programa hauran de posar-se en contacte amb Promoció Econòmica trucant al 938054411 – Ext. 5 o enviant un correu electrònic a peonomica@vilanvoadelcami.cat per rebre l’assessorament oportú. El funcionament del servei és el següent: es fa una primera anàlisi de la situació personal i professional, es dissenya un pla de treball i s’assigna una persona mentora. També es duen a terme sessions d’assessorament especialitzat, i, si la persona ho necessita, se li facilita suport psicoemocional.

Per dur a terme aquest projecte i donar suport a les empreses del territori, l’Ajuntament compta amb l’experiència de la Fundació PIMEC i la metodologia de mentoria ‘emppersona’ per acompanyar i donar servei a les empreses del territori. Un servei de finestreta única, personalitzat, d’assessorament, acompanyament i suport emocional gratuït, en què es faciliten recursos i ajuts en l’àmbit personal, social, financer, legal i empresarial.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Vilanova del Camí aposta per consolidar l’empresariat del territori treballant per facilitar la supervivència i en pro de l’activitat del seu teixit empresarial davant la crisi i les adversitats i, les oportunitats, derivades de la pandèmia.

Aquest projecte és finançat per la Diputació de Barcelona i forma part d’una de les iniciatives de suport al teixit productiu arran de la Covid-19.

El servei de mentoria empresarial està alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 8, 10, 11 i 17.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*