Inici Destacats L’Ajuntament de Vilanova del Camí i l’associació Polígons dels Plans renoven el...

L’Ajuntament de Vilanova del Camí i l’associació Polígons dels Plans renoven el seu acord de col·laboració

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí i l’Associació Polígons dels Plans van signar la setmana passada un conveni de col·laboració amb l’objectiu de seguir fomentant la dinamització dels polígons industrials i afavorir la instal·lació de noves empreses al municipi.

La rúbrica ha anat a càrrec de l’alcaldessa Noemí Trucharte i del president de Polígons dels Plans, Ramon Felip. A l’acte també hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Barón.

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ofereix suport tècnic i econòmic a l’Associació Polígons dels Plans per tal que l’entitat, que aplega propietaris i emprenedors i industrials dels polígons de quatre municipis, pugui portar a terme les seves actuacions.

L’ajuntament vilanoví cedeix a l’entitat l’ús d’un espai al Centre d’Innovació Anoia, per desenvolupar les seves funcions associatives, formatives, de reunió… valorat en 2.231,40 € anuals i també atorga a l’entitat una subvenció de 3.000 €.

A través d’aquest conveni, l’associació Polígons dels Plans, es compromet a organitzar dues jornades anuals al Centre d’Innovació Anoia en la que col·laborin les empreses associades així com a col·laborar en l’organització de la Jornada d’Innovació, impulsada per l’Ajuntament i Leitat.

També són funcions de l’entitat col·laborar en la difusió d’informació d’interès com línies de finançament, subvencions, formació… entre les empreses associades així com la prospecció empresarial, que inclou el compromís de fer visites a 45 empreses locals.

FER UN COMENTARI

*