Inici Destacats L’Ajuntament de Vilanova del Camí compra sis habitatges

L’Ajuntament de Vilanova del Camí compra sis habitatges

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha rebut l’autorització de la Generalitat de Catalunya per iniciar els tràmits necessaris per a l’adquisició de 6 habitatges al barri la Pau. L’operació està valorada en 500.000 € i ja s’ha fet el contracte d’arres.

Els sis habitatges estan ubicats al carrer Girona, 38. Es tracta de dos baixos, dos primers i dos dúplexs que el govern vol posar a disposició de la ciutadania. La intenció, segons ha explicat a Ràdio Nova l’alcaldessa Noemí Trucharte, és destinar dos d’aquests habitatges als joves, dos a la gent gran, un com a pis per a emergències socials i un sisè a una família monoparental.

L’alcaldessa Noemí Trucharte ha expressat la seva satisfacció pel suport de la Diputació de Barcelona que ha atorgat a l’ajuntament vilanoví una subvenció de 50.000 € de la Diputació de Barcelona per a sufragar el pagament d’impostos derivats de la compra d’aquests sis habitatges. Una subvenció que és compatible amb altres línies que poden ajudar a cobrir el 100% de la inversió.

Noemí Trucharte ha volgut destacar l’esforç del govern local perquè aquesta compra és l’inici d’un projecte més ambiciós que és la creació d’un parc d’habitatge públic. De fet, l’alcaldessa ha explicat a Ràdio Nova que actualment estan en converses amb l’INCASÒL per a la construcció de 30 habitatges més, tot i que, en aquest cas, com que l’import és molt important, necessitaran el suport econòmic de l’empresa pública.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*