Inici Destacats L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles destina els diners de la Festa Major...

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles destina els diners de la Festa Major d’hivern a promoure la restauració

COMPARTIR

Després d’anunciar la cancel·lació de la Festa Major d’hivern de Sant Martí Sesgueioles, que s’havia de celebrar el passat cap de setmana del 14 i 15 de novembre, l’Ajuntament ha decidit destinar els diners pressupostats, per a promoure el sector de la restauració del municipi.

Davant les mesures de restricció per frenar la pandèmia de la Covid-19, on el sector de la restauració s’ha vist especialment perjudicat pel tancament dels locals, l’Ajuntament ha decidit repartir el pressupost a tota la població empadronada, i al corrent del pagament d’impostos i taxes municipals , en vals de 12€ a bescanviar als restaurants de Sant Martí Sesgueioles, a través de menjar per emportar.

D’aquesta manera, en motiu de la Festa Major d’hivern, els santmartinencs i santmartinenques rebran a casa un val per persona, que podran gastar fins a final d’any.

Aquesta iniciativa s’emmarca en les diferents accions d’ajuda a la població que ha impulsat l’Ajuntament durant aquests mesos en motiu de la Covid-19, com són la campanya “Comprant a casa, hi guanyem tots!”, que ha repartit un total de 26.000€ en vals descompte i targetes moneder a tota la població.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*