Inici Destacats L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt i l’Associació dels Polígons dels Plans...

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt i l’Associació dels Polígons dels Plans renoven la seva col·laboració

COMPARTIR

L’alcalde de la Pobla de Claramunt, Antoni Mabras, i el president de l’Associació Polígons dels Plans, Ramon Felip, han signat la renovació del conveni de col·laboració entre els dos ens. La signatura va tenir lloc el dijous 11 de juliol a l’Ajuntament. L’acord té com a objectiu l’impuls i la promoció d’aquesta entitat i de les zones industrials d’Òdena, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt.

En el document es detallen els compromisos per part de l’administració local i de l’associació. Entre aquests, l’Ajuntament atorga una ajuda econòmica de 3.000 € a l’entitat per al 2019 per finançar les activitats d’impuls, promoció i suport dels polígons que representa. I l’associació es compromet a promoure i impulsar les zones industrials que inclou amb la finalitat d’incentivar les seves activitats i la instal·lació de noves empreses. Així mateix, farà les funcions d’interlocutor únic entre les administracions públiques i les empreses, empresaris i propietaris pertanyents a l’entitat.

En el conveni s’especifica que des de l’associació es facilitarà la interrelació entre els departaments de promoció econòmica municipal i de recursos humans de les empreses associades per establir un canal directe entre les parts i donar continuïtat a la realització de la prospecció empresarial. També s’estableix la col·laboració en la difusió d’informació a les indústries associades pel que fa a noves línies de finançament, subvencions, cursos de formació, entre d’altres, que rep el departament de promoció econòmica dels diversos ens públics o de l’ajuntament.

FER UN COMENTARI

*