Inici Destacats L’Ajuntament de Piera ofereix tres contractes en pràctiques

L’Ajuntament de Piera ofereix tres contractes en pràctiques

COMPARTIR

Les tres persones seleccionades hi treballaran durant sis mesos, hauran de ser menors de 30 anys i estar inscrits al SOC i al sistema de Garantia Juvenil.

L’Ajuntament de Piera ha iniciat un procés per a seleccionar tres joves que treballaran durant sis mesos al consistori amb un contracte de pràctiques. Per poder optar a aquestes places cal ser menor de 30 anys, estar inscrit en el SOC com a demandant d’ocupació i, al mateix temps, formar part del sistema de Garantia Juvenil. Només hi podran accedir aquells joves que tinguin un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior, o qualsevol altre oficialment reconegut com a equivalent. També s’acceptaran certificats de professionalitat.

Les persones interessades tenen temps per a presentar la sol·licitud fins al proper dia 7 de novembre al Centre de Serveis La Nau (carrer Copèrnic, 12). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. També es poden resoldre dubtes de forma presencial o trucant al telèfon 93 778 83 05. Les bases de la convocatòria es poden consultar al web municipal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*