Inici Societat L’Ajuntament de la Llacuna comprarà la finca de Cal Magí Farriol per...

L’Ajuntament de la Llacuna comprarà la finca de Cal Magí Farriol per fer-hi un nou equipament

COMPARTIR

Durant aquest primer semestre del 2024, l’Ajuntament de La Llacuna té previst formalitzar l’adquisició de la finca Cal Magi Farriol. La compra de la finca, té un cost de 400.000€, que seran finançats mitjançant una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona. El passat 16 de desembre ja es van fer unes jornades de portes obertes per tal que els veïns del municipi poguessin conéixer l’espai que serà un nou equipament municipal.

Les primeres accions previstes se centraran en la millora de la infraestructura de Cal Magi Farriol. Es prioritzarà l’arranjament de la teulada i la neteja tant de l’interior com del seu entorn, establint així les bases per a futurs usos i serveis que beneficiïn els habitants de La Llacuna.

Ara fa un any, l’Ajuntament de la Llacuna va obrir un debat amb la ciutadania per si es creia necessari adquirir la finca de Cal Magí Farriol i quins usos i activitats donarien al futur equipament. Hi van participar un centenar de Llacunencs i llacunenques i la resposta va ser afirmativa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*