Inici Societat L’Ajuntament d’Igualada edita una guia per conèixer tota l’oferta educativa de la...

L’Ajuntament d’Igualada edita una guia per conèixer tota l’oferta educativa de la ciutat

COMPARTIR

A partir del 6 de març s’obre el període de preinscripció pel curs escolar 2024-2025 per l’alumnat nascut el 2021 i el 2012, és a dir els infants i joves que han de fer I3 i 1r d’ESO.

Per aquest motiu el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada ha editat una nova guia de centres d’Igualada que ha enviat a totes les famílies. El regidor d’Ensenyament, Josep Maria Carpi ha explicat que en aquesta guia s’han actualitzat les dades i la informació de tots els centres educatius de la ciutat, tant públics com privats. Carpi ha animat a totes les famílies, especialment aquelles que tenen fills que comencen cicle, a què descobreixin els centres d’Igualada i participin de les portes obertes on podran parlar directament amb l’equip docent de les escoles. Els centres públics de la ciutat han organitzat les portes obertes del 21 al 6 de març; es poden consultar les dates i els horaris al web www.educacioigualada.cat on també hi ha més informació.

Josep Maria Carpi també ha anunciat que des del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada s’ha preparat una reunió informativa que tindrà lloc el dilluns, 4 de març a les 18.30 h de manera presencial al Centre Cívic Nord i simultàniament al youtube de l’Ajuntament on representants d’inspecció d’educació explicarà el procés de preinscripció.

Les preinscripcions s’han de fer de manera telemàtica des del web del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Les dates per als infants d’infantil i primària són del 6 al 20 de març i de Secundària del 8 al 20 de març. Les famílies que necessitin suport per fer la preinscripció, poden trucar a l’OAC per demanar cita prèvia a l’Oficina Municipal d’escolarització.

També s’ha posat a disposició de les famílies un whatsapp d’informació 674602267 i el correu de l’OME ome@aj-igualada.net.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*