Inici Infoescoles L’Ajuntament de Montbui dóna suport a les AMPA del municipi

L’Ajuntament de Montbui dóna suport a les AMPA del municipi

COMPARTIR
[Img #13118]L’Ajuntament de Montbui aposta durant [Img #13119]aquest any 2014 per formalitzar la col·laboració amb les entitats del municipi a través de convenis que permetin la realització de tasques socials en benefici de la comunitat. Un dels col·lectius més destacats a nivell social són les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA’s) dels centres educatius de Montbui, amb les quals s’han realitzat –i es seguiran fent- diferents trobades durant els propers dies.
L’alcalde Teo Romero explica que “l’objectiu d’aquestes trobades és explicar als responsables de les AMPA’s els criteris que volem seguir per formalitzar la seva col·laboració en forma de convenis. Pensem que les AMPA’s de Montbui realitzen una feina molt bona, especialment a l’hora de tirar endavant activitats per a tots els nens i nenes. En alguns casos la tasca social és evident, ja que, malgrat la crisi, continuen oferint activitats extraescolars obertes a nens i nenes que en cas contrari no les podrien fer”. La setmana passada es van dur a terme les trobades amb les representants de les AMPA’s de les escoles Antoni Gaudí, Garcia Lorca, Montbou i de l’Institut Montbui. 
L’alcalde de Montbui va voler recordar que “en un moment com l’actual on hem de vetllar al màxim per una gestió responsable dels recursos, prioritzarem aquelles entitats de Montbui que es comprometin a fer tasques en favor de la comunitat. Volem que aquests convenis es centrin a potenciar les tasques socials i també aquelles qüestions que afectin a més nombre de persones del nostre municipi”. El batlle va recordar per últim que “els convenis són millors que les subvencions: donen seguretat en el temps i ens poden ajudar amb tots els temes socials”.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*