Inici Societat L’ajuntament de Castellfollit de Riubregós ofereix un pis de lloguer social per...

L’ajuntament de Castellfollit de Riubregós ofereix un pis de lloguer social per atraure famílies al poble

COMPARTIR

L’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós ha fet pública una convocatòria per llogar un habitatge de la seva propietat a la plaça Major amb l’objectiu d’atraure famílies que vulguin viure al municipi i que permetin mantenir l’escola amb la incorporació de nous alumnes.

L’habitatge s’ha rehabilitat recentment i pot acollir una família de fins a quatre membres que han de complir els requisits que s’estableixen en les bases publicades, que són, en termes generals, tenir entre 18 i 45 anys, una renda de la unitat de convivència que no sigui inferior o superior al que estableix la taula publicada a les bases segons els membres que formen la unitat, que l’habitatge es destini a domicili habitual i permanent, i matricular els infants a l’Escola Sant Roc, entre altres.

La documentació es pot presentar presencialment a les oficines de l’Ajuntament o bé mitjançant la presentació d’una instància genèrica amb tota la documentació adjunta a través de la pàgina web municipal. Les bases del procediment es poden consultar en aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

*