Inici Destacats L’Ajuntament anuncia dos cursos gratuïts per empreses i emprenedors

L’Ajuntament anuncia dos cursos gratuïts per empreses i emprenedors

COMPARTIR

La regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, amb el suport de la Diputació de Barcelona, Catalunya Emprèn, el departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat i el Fons Social Europeu, proposa dos cursos gratuïts de cara la tardor, adreçats a empreses i emprenedors.

El primer dels cursos, “Descobreix les eines per gestionar amb èxit la tresoreria de la teva empresa”, tindrà lloc els dies 16 i 23 d’octubre, de 9 a 13h, al’Ig-nova Tecnoespai, a l’Avinguda Barcelona 105. S’adreça principalment a empresaris, gerents, responsables comptables, responsables del departament de finances, responsables de tresoreria i propietaris de negocis. L’objectiu és conèixer com gestionar els pagaments i els cobraments, quines són les causes que originen tensions de tresoreria, saber fer un Pla de Tresoreria, conèixer instruments per detectar les necessitats de tresoreria de l’empresa, eines per gestionar-la i pràctiques per millorar la capacitat de generar tresoreria que té l’empresa.

El segon curs “Com ser un venedor efectiu” es farà en un únic dic,  el 13 de novembre, de 9 a 13h. S’adreça a persones emprenedores, empresaris individuals i micro i petites empreses de recent creació. Permetrà conèixer les funcions i el paper del venedor al llarg de tot el procés de venda, mostrar les diferències entre el venedor efectiu i qui no ho és i clarificar quan acaba el procés de venda.

1 COMENTARI

  1. Aquests ens han d’ensenyar com es fa un empresari? Aquests, que es dediquen a martiritzar el pobre inocent que vol muntar un petit negoci! Aquests, que abusen de la paciencia de l’emprenedor requerint papers i papertets de normatives inutils!. Aquests, que quan ells han de fer qualsevol modificiació en qualsevol àmbit es passen pel forro les normatives!. Curiosament i per vergonya de tots els igualadins, avui l’empresa amb mes empleats de la ciutat es l’Ajuntament, perque les empreses de veritat, les de tota la vida i fetes per gent amb empenta, se les han carregat el sistema, entre ells aquests que ara volen predicar lo que ells mateixos no creuen. Necessiten victimes per cobrar impostos i viure ells del cuento… Que es dediquin a que la ciutat estigui neta, que els serveis siguin correctes, que l’ordre nocturn prevalgui i que deixin de martiritzar els emprenedors que ells ja saben el que han de fer!

FER UN COMENTARI

*