Inici Cultura L’Abric Romaní de Capellades va rebre més de 6.000 visites l’any passat

L’Abric Romaní de Capellades va rebre més de 6.000 visites l’any passat

COMPARTIR

Aquest passat any 2019 s’ha consolidat la tendència a l’alça en el número de visites al jaciment arqueològic de l’Abric Romaní de Capellades. Segons xifres facilitades per l’Ajuntament, al llarg de l’any l’Abric ha acollit 6304 persones, 3929 en grup i 2375 de manera individual.

Aquests visitants han pogut gaudir d’una experiència guiada que dura aproximadament una hora. A la primera part es pot veure una exposició d’immersió temàtica sobre l’ocupació neandertal de l’Abric Romaní, situada a l’edifici de serveis. A continuació es passa al mateix jaciment, on es pot visionar un audiovisual sobre els neandertals de l’Abric i la recerca científica que s’hi fa. La persona que fa de guia explica in situ el jaciment i el registre arqueològic, mostrant físicament algunes de les troballes que s’hi han fet. La darrera part és un taller de tir amb propulsor i un de tir amb arc, per experimentar tècniques de cacera de la prehistòria.

El jaciment de l’Abric Romaní és obert els matins de diumenge d’11 a 14 hores -amb les visites que comencen a les 11:15 i 12:45-.

La resta de dies de la setmana és possible la visita però només per a grups de mínim 15 persones i cal haver reservat prèviament. Per a més informació i reserves es pot trucar al 93.801.28.50, el telèfon del Museu Molí Paperer de Capellades.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*