Inici Teatre La Xarxa porta «Merci bien» de Mumusic Circus a l’Ateneu

La Xarxa porta «Merci bien» de Mumusic Circus a l’Ateneu

COMPARTIR

[Img #4610]El proper diumenge dia 17 de febrer arriba al Teatre Municipal l’Ateneu un espectacle amb un gran protagonisme de la música, la participació i l’acrobàcia. Es tracta de l’espectacle de Mumusic Circus Merci Bien. La proposta va aconseguir el Premi del públic a La Mostra d’Igualada i el Premi al millor espectacle familiar de circ de Catalunya de la revista de les arts circenses Zirkòlica, l’any 2010. Aquesta actuació forma part de la temporada de la Xarxa i es podrà veure a ¼ d’1 del migdia. Les entrades tenen un preu de 5 € i de 4 € per als socis de la Xarxa. Es poden comprar el dissabte de 7 a 8 del vespre i una hora abans de l’inici de l’espectacle al vestíbul de l’Ateneu Igualadí.

Mumusic Circus

Amb una formació a escoles de circ catalanes i franceses, treballen en companyies, grups i [Img #4611]produccions d’àmbit internacional. Estan interessats en creacions d’arts escèniques on la música sempre ha estat present de forma directa i innovadora, i participen junts i separats en gires per Espanya, França, Bèlgica, Anglaterra, Itàlia, Portugal, Mèxic i Estats Units. L’any 2010 van prendre empenta per crear aquest espectacle fresc i efervescent: Merci bien, un espectacle dirigit per Clara Poch.

Merci bien

Interpretat per un acròbata músic, Marçal Calvet i un músic multinstrumentista, Ivan Vergé, Merci bien  és un espectacle de circ contemporani i música en directe per a tots els públics que fusiona disciplines com la música, el circ, la dansa, el teatre gestual, tot mostrant un caràcter atrevit i innovador en l’àmbit de les arts escèniques. És un espectacle fresc i divertit, càlid i generós on es barreja l’acrobàcia, màstil xinès, les verticals més atrevides, música en directe i moltes sorpreses més. El públic s’asseu per seguir i gaudir de les excèntriques formes que ens proposen aquests personatges. Contempleu [Img #4612]com es resolen uns problemes que mai ho han estat. Els convidats especials de la vetllada podran gaudir de la taula d’honor, assaborir el món al revés i participar en la gran orquestra final. Un espectacle efervescent on la paraula és música.

Músiques pensades per a crear ambients i emocions. Ressaltar moments. Acompanyar l’artista i  l’espectador. Servir de coixí i que ajudi al moviment. Temes creats per al mateix espectacle. Composats a partir d’un espai, una direcció, una escenografia, i un context, per arribar a la conclusió d’un món conjunt, una fusió d’arts que s’ajuden. S’ofereix la presència i la intimitat de la música en directe gràcies a aparells tecnològics de so com és el Loop Station, eina utilitzada per a la mescla d’instruments, clàssics i moderns, en viu que ens ofereix la gran possibilitat d’interpretar, gravar i executar bases, ritmes i harmonies. Tocar a sobre i anar ampliant el registre instrumental. Podem fer que tots els instruments utilitzats acabin sonant alhora i en directe. El mateix resultat que podria tenir una orquestra però amb la intimitat i delicadesa d’una o dues persones. També hi té cabuda el joc actoral amb la recerca de personatges extravagants i còmics, basats en la dansa i l’expressió corporal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*