Inici Teatre La Xarxa i Xip Xap presenten «El vestit nou» a Igualada i...

La Xarxa i Xip Xap presenten «El vestit nou» a Igualada i «Els músics de Bremen» a Calaf

COMPARTIR

[Img #5527]El proper diumenge dia 17 de març, a ¼ d’1 del migdia, la Xarxa porta al Teatre Municipal l’Ateneu «El vestit nou», de l’adaptació del conte de Hans Christian Andersen  D’el vestit nou de l’emperador n’ha tingut cura Víctor Polo, que n’és un dels intèrprets juntament amb Imma Juanós i Oriol Planes «Ritxi». L’espectacle, s’estrenarà oficialment a La Mostra i és el darrer muntatge de la companyia Xip Xap. Les entrades tenen un preu de 5 € i de 4 € per als socis de la Xarxa; es poden comprar el dissabte de 7 a 8 del vespre i una hora abans de l’inici de l’espectacle al vestíbul de l’Ateneu Igualadí.

Som en una botiga de vetes i fils i els seus treballadors no estan gaire contents ni enfeinats: les coses no van bé i si la cosa no millora aviat hauran de tancar el negoci, com ha passat amb la majoria de negocis del barri. Però abans de llençar la tovallola estan disposats a fer el que calgui. Amb tot el que tenen a la botiga ens explicaran una versió un pèl diferent d’El Vestit nou de l’emperador, amb què comprovarem que les coses sí que poden canviar. Això sí, amb cançons i una rialla a la boca.  El disseny de l’escenografia i els titelles és de Maribel Pérez i Òscar Ribes

Els simpàtics músics de Bremen arriben diumenge a Calaf        

La companyia Xip Xap tornarà a Calaf aquest diumenge, amb “Els músics de Bremen”. Es tracta d’un espectacle interpretat per dos titellaires i un músic, aquest cop amb un conte, on un ruc, un gos, un gat i un gall veuen que el seu futur com a animals domèstics comença a perillar, i decideixen fer una orquestra i anar cap a Bremen a triomfar. Una història d’amistat, de companyonia i de treball en equip, per fer-nos adonar que cadascú amb la seva personalitat i les seves particularitats som necessaris, únics. La representació, organitzada per Xarxa Calaf, tindrà lloc aquest diumenge 17 de març a les 17.30 h a la sala de Fusta del Casal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*