Inici Festes La Unión Cultural Extremeña celebra diumenge l’aplec de la matança del porc

La Unión Cultural Extremeña celebra diumenge l’aplec de la matança del porc

COMPARTIR

 

La celebració de la matança del porc de la Unión Cultural Extremeña Anoia tornarà a convocar, aquest diumenge, la comunitat d’origen extremeny, i tothom qui vulgui compartir aquesta jornada gastronòmica i festiva, a Can Papasseit.

Els actes començaran a les 10 h del matí amb l’esmorzar, a base de cansalada i presa de magre; a les 11 h es farà el farcit dels xoriços, i cap al migdia l’aplec estarà ambientat amb les actuacions del grup El sentir de una tierra. A la una es farà un tast de vi amb la prova del porc, i cap a les 14 h de la tarda començarà el dinar que tindrà com a plat principal el típic cocido.

A la tarda, a partir de les 16 h, la sobretaula l’ompliran de música els cantaors Benito el Niño de Alcántara i Diego de Mérida, i a tres quarts de cinc, actuarà el grup Tri-Folk de música folk extremenya.

Durant la festa, que s’allargarà fins a les 18 h, hi haurà servei de bar i se sortejarà un regal sorpresa.

Tiquets pels àpats

El preu dels dos àpats per als socis serà de 18 € (3 € si és només l’esmorzar) i de 23 € per a la resta (en aquest cas, 5 € si fan només l’esmorzar). Els nens fins als 10 anys pagaran 6 €.

Per a reserves podeu contactar amb el president de l’entitat, Paco Nevado: 699 411 329.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*