La celebració de la matança del porc de la Unión Cultural Extremeña Anoia tornarà a convocar, aquest diumenge, la comunitat d’origen extremeny, i tothom qui vulgui compartir aquesta jornada gastronòmica i festiva, a Can Papasseit.
Els actes començaran a les 10 h del matí amb l’esmorzar, a base de cansalada i presa de magre; a les 11 h es farà el farcit dels xoriços, i cap al migdia l’aplec estarà ambientat amb les actuacions del grup El sentir de una tierra. A la una es farà un tast de vi amb la prova del porc, i cap a les 14 h de la tarda començarà el dinar que tindrà com a plat principal el típic cocido.
A la tarda, a partir de les 16 h, la sobretaula l’ompliran de música els cantaors Benito el Niño de Alcántara i Diego de Mérida, i a tres quarts de cinc, actuarà el grup Tri-Folk de música folk extremenya.
Durant la festa, que s’allargarà fins a les 18 h, hi haurà servei de bar i se sortejarà un regal sorpresa.
Tiquets pels àpats
El preu dels dos àpats per als socis serà de 18 € (3 € si és només l’esmorzar) i de 23 € per a la resta (en aquest cas, 5 € si fan només l’esmorzar). Els nens fins als 10 anys pagaran 6 €.
Per a reserves podeu contactar amb el president de l’entitat, Paco Nevado: 699 411 329.