Inici Destacats La Unió Empresarial de l’Anoia prepara la primera trobada d’autònoms de la...

La Unió Empresarial de l’Anoia prepara la primera trobada d’autònoms de la comarca

COMPARTIR

Els autònoms són un col·lectiu amb un pes específic important al territori que crea riquesa i genera ocupació i que per tant  té un paper clau en la dinamització econòmica de la nostra comarca, ja que l’Anoia compta amb 8.000 autònoms segons les dades més recents d’IDESCAT.

De fet, a través de la comissió creada recentment per la Unió Empresarial -per donar encara un millor servei als seus associats i a tots els autònoms professionals que vulguin formar part de l’entitat- aquesta nova comissió s’ha marcat diversos eixos a treballar per tal de donar el màxim suport als autònoms; treballar per fer créixer la comunitat i ser un col·lectiu més fort i representatiu, ja sigui realitzant activitats per a ells per donar-los més visibilitat i crear escenaris que els permeti generar sinergies per col·laborar i créixer. En aquest sentit, des de la Unió Empresarial de l’Anoia es vol donar veu als autònoms i crear un punt de trobada del sector a la comarca, on les persones que en formin part puguin intercanviar experiències, fer xarxa, expressar propostes, fer un front comú per defensar els seus interessos i crear projectes conjunts, tot sota el paraigua i suport de l’entitat empresarial.

En aquest sentit, per tal d’exposar tots els punts i accions que durà a terme la comissió d’Autònoms de l’Anoia, la UEA organitza una sessió informativa que finalitzarà amb una trobada d’autònoms-networking que tindrà lloc el dia dijous 29 de febrer de 2024 a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia (Ctra. De Manresa, 131 d’Igualada), en horari de 15h a 17h.

L’objectiu d’aquesta trobada “Connectant autònoms” és ser un espai perquè els autònoms professionals puguin donar-se a conèixer amb d’altres i generar relacions de negoci i professionals. Les inscripcions estan obertes a www.uea.cat L’acte és gratuït i està obert tant a socis com no socis de la UEA. Les persones interessades a assistir-hi, si ho desitgen, poden portar targetes de visita per facilitar el networking i així poder detallar els serveis que s’ofereixen.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*