Inici Destacats La touenca Berta Creus presenta «Fins a l’última pedra»

La touenca Berta Creus presenta «Fins a l’última pedra»

COMPARTIR

El debut literari de la touenca Berta Creus és «Fins a l’última pedra», una novel·la ambientada al món rural amb tocs de màgia i misteri, que li acaba de publicar l’editorial Males Herbes. L’acte es farà el divendres 9 de febrer a les 7 de la tarda a la Biblioteca Central d’Igualada i anirà a càrrec de Dani Clemente.

Un foraster arriba a un llogaret abandonat per trobar-hi respostes. Mentre passeja entre les cases en ruïnes, topa amb una vella esquerpa que sembla que hagi perdut el cap. L’home, confús, vol ajudar-la, però ella l’envia a escoltar les pedres. Aquest és un llibre fet de veus antigues, d’històries que retrunyen pels carrers desballestats del que en altre temps va ser un poble ple de vida. Són els anhels dels que hi van viure, els seus desitjos i les seves pors, ressonant com ecos fantasmals al llarg dels segles.

Amb una llengua rica i una capacitat d’evocació extraordinària, Berta Creus barreja intimitat i llegenda, drames que passen de portes endins i misteris que s’amaguen a les profunditats del bosc, en una novel·la de contes que vol ser memòria i somni d’una de tantes comunitats desaparegudes.

Berta Creus Cuadras és llicenciada en Traducció i Interpretació i treballa com a traductora i cap d’idiomes. Té alguns relats publicats en revistes, reculls i diaris digitals, i ha guanyat o quedat finalista en diversos concursos literaris. Parla de llibres a les xarxes i sempre que li deixen un micròfon. Fins a l’última pedra és la seva primera novel·la.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*