Inici Cartes dels lectors La tempesta perfecta

La tempesta perfecta

COMPARTIR

Al barri de les Comes de la nostra ciutat, a partir del dia 21 d’aquest mes es concentren tots els elements per a la tempesta perfecta. A la zona entre els carrers Carles Riba a Abat Oliba, de Joan Serra i Constansó a l’Avinguda Països Catalans i Europa, i també la de la zona industrial del carrer Gran Bretanya i d’altres perifèriques.

En aquesta zona en tan sols uns pocs metres hi ha un total de 17 locals dedicats a la restauració. Cada cap de setmana aquesta zona és ocupada per persones que venen als locals de restauració, amb una massificació d’ocupació excessiva, permesa per l’ajuntament, que ha concedit llicències que l’anterior consistori no va permetre, i terrasses que ocupen sense cap control zones del passeig i d’altres locals, i zones de pàrquing col·lapsades.

Ara, a tota aquesta problemàtica que afecta els veïns i la seva convivència, el seu descans i la seva qualitat de vida, s’afegeix la discoteca que el dia 21 tornarà els caps de setmana.

Discoteca, que altres anys quan va estar funcionant, de maig a setembre es traslladava a una altra zona de la comarca i els ciutadans d’aquesta zona no patien la contaminació acústica produïda per l’establiment i de les persones i automòbils que s’ubicaven al seu voltant amb els seus equips de música, crits, curses d’automòbils, etc.

Les queixes que durant aquests anys s’han denunciat reiteradament a l’ajuntament no han estat ateses. Ara que arriba l’estiu, que els habitatges, per la calor a la nit tenen les finestres obertes, toca patir la contaminació acústica produïda per la discoteca, els que acudeixen a la discoteca, els que fan «botellades», els dels locals de restauració, els crits. I els actes incívics de certes persones que acudeixen als voltants de la discoteca i locals.

L’únic que l’ajuntament ha solucionat a Les Comes és el que l’afecta als seus interessos. El tancament de la ciutat esportiva, amb càmeres de seguretat, vigilància, etc.

Els altres problemes que afecten els veïns del barri, no són importants, ni interessen, per la desídia i la poca empatia amb els ciutadans.

Arribarà l’època dels mítings electorals i llavors ens donaran promeses i solucions que després no es compliran. Igualada, ciutat amable.

AVLC
Associació de Veïns Districte Les Comes

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*