Inici Societat La segona Caminada contra el Càncer de Vilanova del Camí contribueix amb...

La segona Caminada contra el Càncer de Vilanova del Camí contribueix amb 2.900 euros a la causa solidària

COMPARTIR

La II Caminada contra el Càncer de Vilanova del Camí va aplegar, diumenge passat, dos-cents participants que van contribuir novament a l’èxit de l’activitat. L’Associació Contra el Càncer amb la col·laboració de la Colla Excursionista van recaptar fins a 2.900 euros per la causa. Serviran per ajudar a finançar les tasques i serveis que ofereix l’Associació Contra el Càncer.

La línia de sortida i arribada d’aquesta caminada solidària, a més a més d’unes parades per atendre els participants, es va instal·lar al costat de l’àrea de pícnic del Parc Fluvial de Vilanova del Camí.

Com explica el secretari de la Colla, Josep Balada, a les 9 del matí l’speaker va donar el tret de sortida puntual i uns 200 participants van iniciar el recorregut, tenint l’opció de fer quatre quilòmetres i mig o vuit quilòmetres.

El matí va ser una festa. Hi va haver molta animació entre els assistents i tothom va poder gaudir d’una bona passejada pel terme municipal.

Des d’ambdues entitats han donat les gràcies a l’Ajuntament de Vilanova del Camí i totes les persones, comerços i empreses que han fet possible aquest acte solidari: el patrocini de Proquip i Ceràmica Rocandi i la col·laboració de Consum, Cordelia, Excavacions, Grues i Formigons Vilanova S.L., GN, Mac Baldomero, Lorena Estilista, transports de passatgers Montferri, Mercat Municipal Sant Hilari, Solan de Cabras, Transport Sanitari de Catalunya i també a Ca La Mari i Cal Rubio per l’esmorzar solidari.

La pròxima excursió de la Colla serà aquest diumenge, 16 de juny, amb la caminada cultural a Valldora-Sant Pere de Graudescales. Sortiran de Vilanova del Camí amb bus a les 7 h i tornaran cap a les 16 h.

Recordeu que podeu fer la inscripció pels canals habituals a www.cevcami.com o pel mòbil amb el programa Playoff, i també avui dijous, de manera presencial a la seu de l’entitat, al carrer Montserrat, 28 (Restaurant Nou) de Vilanova del Camí.

En aquesta ocasió es pot triar entre diverses opcions dins les inscripcions, ja sigui per la caminada, l’eco museu i el dinar, aquest últim amb la possibilitat de triar el menú.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*