Inici Societat La Policia Local de Montbui denuncia un abocament il·legal als boscos de...

La Policia Local de Montbui denuncia un abocament il·legal als boscos de Can Vidal

COMPARTIR

La Policia Local de Santa Margarida de Montbui va identificar i va obrir expedient sancionador a una persona presumptament responsable d’un abocament il·legal als boscos de Can Vidal.

El cos policial montbuienc va tenir coneixement d’un abocament incontrolat a la zona de Can Vidal. Del material abocat es va extreure una sèrie d’informació que va portar fins a la identificació d’una persona, presumptament responsable.

Aquesta persona va declarar en seu policial que havia demanat a dos individus que es desfessin d’uns papers i andròmines a canvi de pagar-los una quantitat econòmica. Aquests papers i andròmines van ser trobats a Can Vidal i són, suposadament, els objectes d’aquest encàrrec.

El presumpte responsable de l’abocament va retirar voluntàriament i de forma personal els objectes abocats en aquest indret i ara s’exposa a una important sanció econòmica.

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es recorda que està prohibit abocar tota mena de deixalles i andròmines arreu del terme municipal. Cal utilitzar els contenidors adequats i, en altres casos, la deixalleria municipal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*