Inici Societat La Policia Local d’Igualada incorpora vuit nous agents

La Policia Local d’Igualada incorpora vuit nous agents

COMPARTIR

La Policia Local d’Igualada ha incorporat, aquestes setmanes, 8 nous agents a la plantilla amb la clara voluntat de seguir apostant per un servei de proximitat i amb contacte constant amb la ciutadania.

La incorporació de nous agents possibilita incrementar els patrullatges a peu, matins i tardes, per diferents zones i barris de la ciutat, crear la figura del policia de barri a més de participar a les campanyes específiques que ja es fan conjuntament amb el Cos de Mossos d’Esquadra.

Marc Castells, alcalde d’Igualada i Carlota Carner, Regidora de Governació de l’Ajuntament, han rebut aquest dilluns als vuit nous agents a l’Ajuntament on els han pogut conèixer i conversar. Castells ha agraït la voluntat d’aquests nous agents de treballar per la ciutat i els ha encoratjat a sent pròxims amb la ciutadania i essent conscients de la responsabilitat que adquireixen amb aquesta nova tasca”.

Al mes de març de 2023, el cos de la Policia Local d’Igualada ja va incorporar 8 nous agents.

A aquesta aposta constant pel reforç de la seguretat de la ciutat s’hi ha de sumar, també, la incorporació a principis d’any de tres nous vehicles: un cotxe híbrid i dues motocicletes de mida gran especials per actuar en vials ràpids.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*