Inici Destacats La Pobla de Claramunt prepara la Fira de la Candelera

La Pobla de Claramunt prepara la Fira de la Candelera

COMPARTIR

La Pobla de Claramunt es prepara per celebrar la seva tradicional Fira de la Candelera, la festa en honor de la patrona del municipi, amb una programació que s’inicia el 2 de febrer, però que concentrarà el gruix de l’activitat prevista en el diumenge 4 de febrer. Les primeres activitats del programa seran així divendres dia 2 la missa a l’església de Santa Maria a les 12 h, i ja a les 19.30 h, el IV Concert de la Candelera a càrrec de la Coral la Lira i la Coral Merlet a l’Ateneu Gumersind Bisbal.

En tot cas, la fira pròpiament dita arribarà diumenge 4 amb tot un conjunt d’activitats que es duran a terme des de les 10 fins a les 14 h i que tindran entre els seus principals punts d’interès la Fira d’Art ubicada a la plaça de l’Ajuntament, el Mercat de Pagès que se situarà al carrer Major o el tastet de productes del parc agrari de la Conca d’Òdena que a partir de les 12.30 h trobarem a la plaça de les Tres Fonts. A més, també s’hi duran a terme activitats com l’elaboració d’espelmes, el ral·li fotogràfic o s’oferirà la possibilitat als infants de recollir ous en un galliner i gaudirem amb les històries que ens explicaran l’agutzil i la vella candelera a més de poder tastar formatges i els tradicionals bunyols. Amb la voluntat de promoure el record de les nostres tradicions, al llarg de la fira, que té el seu origen en l’any 1819, es repartiran poms de romaní i les tradicionals candeles.

La programació prevista es completa amb la mostra d’artistes poblatans que es podrà visitar del 31 de gener a l’11 de febrer a la Sala d’Exposicions.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*