Inici Societat La llar d’infants Santa Anna de Montbui celebra 50 anys reunint a...

La llar d’infants Santa Anna de Montbui celebra 50 anys reunint a les seves educadores

COMPARTIR

Divendres passat va tenir lloc a la Sala d’Exposicions vestíbul de Mont-Àgora l’acte d’inauguració d’una mostra fotogràfica on es recullen algunes de les principals imatges dels 50 anys d’història de la Llar d’Infants Santa Anna. Va ser, a la vegada, un acte de retrobament de totes aquelles persones educadores que han passat per aquest servei educatiu durant tot aquest període.

Educadores de totes les edats, des de les pioneres que van posar el seu granet de sorra en els inicis del llavors “Jardí d’Infants Santa Anna”, fins a l’actualitat, en ple segle XXI, amb una Llar d’Infants Santa Anna que és una de les tres que estan en funcionament a Santa Margarida de Montbui.

La regidora d’Educació Maria Àngels Grados, la directora del servei de les Llars d’Infants durant més de tres dècades Teresa Golanó i l’actual responsable Marga Peñas van agrair l’assistència de les educadores i van mostrar la seva satisfacció per una gran efemèride.

La regidora d’Educació montbuienca Maria Àngels Grados va agrair “tota la tasca realitzada pel bé de l’educació dels nostres infants, en una etapa que és molt intensa i que els infants viuen amb canvis importants”. La regidora montbuienca també va voler remarcar “la dedicació de les persones que treballeu en l’organització de les activitats del 50è aniversari de la Llar d’Infants Santa Anna”.

De la seva banda, Teresa Golanó, una institució en l’àmbit educatiu montbuienc, amb més de 30 anys com a directora del servei de Llars d’Infants, va recordar que “la Llar d’Infants Santa Anna sempre va ser capdavantera a nivell educatiu. Les educadores, des dels inicis d’aquest servei, van treballar per oferir unes metodologies pedagògiques que van ser les que, amb els anys, s’han anat imposant a tot arreu. És un servei pioner en tots els sentits”.

Marga Peñas com a responsable actual del servei es va mostrar molt satisfeta per aquest 50è aniversari i va remarcar que per “a una persona que ha viscut sempre al carrer Santa Anna aquesta Llar és molt més que un servei educatiu, és tot un símbol de Montbui, i de la seva evolució”.

L’acte va incloure el relat de diferents anècdotes per part d’algunes de les educadores que van treballar durant els primers anys de l’anomenat inicialment «Jardí d’infats Santa Anna». Entre elles, van explicar diferents anècdotes Conchita Martínez, Montse Clarasó i Ignàcia Farran

Va cloure l’acte amb una visita a la Llar per part de totes les persones educadores assistents a l’acte.

El divendres 26 d’abril es durà a terme una gran Festa en el marc del 50è aniversari

Continuaran els actes commemoratius del 50è aniversari de la Llar d’Infants Santa Anna el divendres 26 d’abril, quan s’organitzarà una gran Festa per a petits i grans en el mateix equipament. L’acte començarà a dos quarts de sis de la tarda, amb l’actuació del grup d’animació Xip Xap. En finalitzar l’espectacle es realitzaran els parlaments protocol·laris per part de les autoritats municipals.

Aquesta serà la tercera activitat en ordre cronològic d’aquest 50è aniversari, després de la xerrada sobre neuroeducació del biòleg i docent David Bueno i de la inauguració de l’exposició del 50è aniversari de la Llar d’Infants Santa Anna.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*