Inici Cultura La Gala benèfica d’arts escèniques recull a Igualada més de 1.200 euros...

La Gala benèfica d’arts escèniques recull a Igualada més de 1.200 euros per la Marató de TV3

COMPARTIR

El dissabte 17 de febrer, el Teatre Municipal Ateneu va acollir Gala benèfica d’arts escèniques de la Catalunya Central, impulsada per l’Era de Cervera, espai de moviment i dinamització cultural, dirigida per Miquel G. Font. L’acte, que aplegà una seixantena d’artistes, era per recaptar fons per a Fundació La Marató de TV3 que enguany ha estat dedicada a la salut sexual i reproductiva

La coral Mig To gestionarà el donatiu de 1211,99 € recollit gràcies a l’aportació de 144 espectadors i que es farà arribar a la fundació.

A la gala benèfica hi van participar diverses entitats. L’Espigol del grup Alba de Cervera ballà “Vaig aprendre” d’El petit príncep de Manu Guix i Àngel Llàcer dirigit per Susanna Plana. L’Estudi de dansa i arts escèniques Dell’Arte, arte presentà les coreografies de Mariona Camelia i Irina Domènech “Georgia” i “Calipso USA 42”. Lla coral Gòspel U5, dirigida per Ivan Férnadez oferí “Agnus Dei” i “Hit the Rock Jack”. Lla coral Mig To cantà “Cançó de bres per a una princesa morta” i “People have de power” sota la direcció de Laia Cuadras, ambdues acompanyades al piano per Biel Serena. Habemus Corpus companyia de dansa presentà “Schwäne” del coreògraf i director Miquel G. Font ballada per Mariona camèlia i Pau’a’m que estrenà, a més, el solo “Nor”.

A la meitat de la gala, la llevadora i coordinadora del Servei d’Atenció Sexual i Reproductiva de l’ICS de la Catalunya central Eva Martínez i la psicòloga de Benestar Emocional i Salut del CAP igualada Nord del Consorci Sanitari de l’Anoia parlaren de diversos aspectes relacionats amb les emocions, el tabú de la regla i aspectes mèdics i psicològics de la salut sexual i reproductiva.

L’acte, al qual assistiren la Regidora de cultura i salut Pública, Carme Riera i l’Alcalde de Cervera Jan Pomés, es va cloure amb la cançó “Oh, happy day” que fou cantada pels artistes i el públic present a La Marató, al Teatre Municipal Ateneu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*