Inici Destacats La Fira Automercat torna els dies 20 i 21 d’abril amb més...

La Fira Automercat torna els dies 20 i 21 d’abril amb més oferta de cotxes híbrids i elèctrics que mai

COMPARTIR

La principal fira de vehicles d’ocasió de l’Anoia, Automercat, torna el cap de setmana 20 i 21 d’abril amb una àmplia oferta de més de 300 vehicles seminous i d’ocasió de les principals marques del sector de l’automoció, amb garantia i en perfecte estat, i amb gran diversitat de preus i models. Enguany es preveu que aquesta oferta inclourà més cotxes híbrids i elèctrics, que des de fa anys estan guanyant pes al mercat de l’automoció.

En total seran més de 7.000 metres quadrats d’exposició a l’aire lliure distribuïts entre els principals carrers del barri Les Comes d’Igualada: l’Avinguda Països Catalans i l’Avinguda Europa, entre les cruïlles amb els carrers Alemanya i Països Baixos. En aquesta edició s’hi podran trobar els concessionaris Anoia Automoció (amb Toyota i Subaru), Anoia Motor (Seat, Hyundai, Cupra i MG), Dabsa (Ford i SSangyong), Maas Exclusivas (Citroën, DS i Nissan), Motorcat Premium (Volvo), OcasionPlus (multimarca), Remm Guitart (Renault i Dacia), Sarauto (Peugeot, Opel, Fiat, Jeep i Kia) i Servisimó (Audi, Volkswagen, Skoda i VW Industrials).

Per aquelles persones interessades en adquirir un vehicle de segona mà, Automercat és una oportunitat única per a poder veure en un sol espai més de 300 cotxes de totes les marques, provar-los i realitzar la compra, tot en un sol dia. A més, entre tots els compradors de vehicles se sortegen 3.000 euros en premis al moment de tancar la fira, diumenge al vespre.

Automercat es podrà visitar dissabte 20 i el diumenge 21 d’abril de 10h a 14h i de 16h a 21h. Diumenge a la tarda tancarà una hora abans, a les 20h. L’entrada és lliure i gratuïta. Com ja és tradicional, les autoritats locals assistiran a la Fira el dissabte dia 20 a les 18h de la tarda per poder visitar i conèixer de primera mà els diferents expositors i descobrir les novetats que hi presentaran.

El certamen Automercat està organitzat per Fira Igualada amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i el patrocini de les empreses Vera i Servisimó. Va néixer l’any 1997 i ja s’ha consolidat com una cita ineludible al calendari firal de la Catalunya Central. Enguany celebra la seva 22ena edició, i s’espera que pugui repetir les bones xifres de vendes dels anys anteriors que oscil·len al voltant de la vuitantena de cotxes venuts en només dos dies, més d’una quarta part del total de cotxes exposats.

IGUALADA MODEL EXPO, A L’ESCORXADOR

La fira Automercat enguany coincidirà amb la Igualada Model Expo (IME), la fira de Modelisme estàtic i Slot especialitzada en el món de la miniatura i material per a modelistes que s’instal·larà durant tot el cap de setmana al recinte modernista l’Escorxador d’Igualada. Reunirà durant dos dies un total de 23 expositors nacionals i internacionals, quatre dels quals tindran instal·lada una pista pròpia. L’horari d’obertura serà dissabte dia 20 de 10h a 20h i diumenge 21 de 10h a 14h i l’entrada és lliure.

En aquesta segona edició de la fira IME es duran a terme diverses xerrades, es presentaran novetats per part dels fabricants, es faran exhibicions de modelisme en directe i fins i tot se celebrarà un concurs de modelisme. Els participants també podran competir en diferents circuits muntats al recinte firal i adquirir diverses peces de col·leccionista, ja que hi haurà 200 metres lineals de paradetes de peces i 30 botigues amb punt de venda per adquirir tot tipus de material relacionat amb el modelisme estàtic.

La Igualada Model Expo està organitzada per les associacions Cric Crac, Hobby Classic, l’Associació Catalana d’Amics del Modelisme (ACAM) i Fira Igualada, i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

AGENDA

Dissabte

10-12h: AK interaktive, demostració de pintures i com fer efectes d’ombres en figuretes

12-14h: Presentació de peces del concurs d’ele- gància dels cotxes de Slot

16-20h: Vallejo paints. Campus infantil d’iniciació al modelisme

Diumenge

10-12h: Green Stuff. Demo d’aplicacions de pro- ductes de la marca aplicats al modelisme

12-14h: Vallejo paints. Campus de pintura infantil de carrosseries i muntatge d’un cotxe Slot

ALTRES ACTIVITATS

Simulació de batalles bèl·liques en sobretaula, Concurs d’Elegància de Slot, Slotcar Youtubers challenge, BRM sprint race (1/24), SCALEXTRIC di- gital experience (1/32), CARRERA test track (1:24 i 1/32), AFX reborn HO racing (1:60), ACAM (Associ- ació modelistes estaran presents amb la trobada i muntaran peces en directe), Exposició de maque- tisme (Civil, Militar i Fantàstic).

MARQUES PRESENTS A IME

Hobby Classic

Scaleauto (pista + estand)

Avant Slot Fly car model Cartrix

Scalextric (pista + estand)

Carrera (pista + estand)

Modelant Slotaffair Olifer

Sideways (vitrina) BRM (vitrina) REVOSLOT (vitrina)

AFX (pista + demo)

Resinas del Dakar (vitrina)

Thunderslot (vitrina) AK interactive (demo)

Pinturas Vallejo (demo)

Green Stuff (demo productes)

Beemax/nunu (vitrina)

Gecko modelkits (vitrina)

Art Girona (estand amb venta i exposició de figuretes a escala)

Ebro (recreacions bèl·liques)

FIRA IME EN DADES

DIES

Dissabte 20 i diumenge 21 d’abril de 2024

HORARI

Dissabte de 10h a 20h i diumenge de 10h a 14h

LLOC

Recinte Escorxador dʼIgualada (c/Prat de la Riba, 45)

EXPOSITORS

23 expositors nacionals i internacionals

PISTES

4 pistes dins el recinte firal

VENDA

30 botigues i 200 metres lineals de paradetes

ENTRADA LLIURE

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*