Inici Destacats La base de l’Igualada Femení HCP tanca una temporada d’èxits

La base de l’Igualada Femení HCP tanca una temporada d’èxits

COMPARTIR

Els equips de les categories inferiors de l’Igualada Femení HCP tanquen una temporada d’èxits. Havent-hi ja acabat pràcticament totes les competicions d’hoquei patins podem afirmar que ha estat una bona campanya per a la base del club de la capital de l’Anoia. S’ha demostrat el gran nivell dels equips femenins d’hoquei patins del club, consolidant-se com un referent en totes les categories.

Els equips de les categories Fem15 A i Fem17 van aconseguir la classificació pels Campionats de Catalunya. Els dos equips ho van fer quan encara faltaven algunes jornades per finalitzar la fase de lliga. Van acabar a la sisena i vuitena plaça respectivament després d’uns campionats molt disputats. El Fem15 B també tindrà premi aquest cap de setmana quan jugarà la fase final de la Copa Catalana. El club també ha tingut aquesta temporada equips a les categories minifem, Fem11, Fem13 i Fem17.

La bona feina dels equips de l’Igualada Femení HCP també ha derivat en les convocatòries de l’Abril Besa, la Jana Expósito i l’Aran Escolà. Besa ha estat convocada amb la selecció espanyola per disputar el Campionat d’Europa U17, selecció ama la que ja va guanyar l’Eurockey Cup. Expósito s’ha proclamat campiona al Campionat de Seleccions Territorials de Catalunya amb la selecció territorial de Barcelona. Un campionat que també va disputar l’Aran Escolà amb la selecció territorial de Lleida.

L’Igualada Femení Grupo Guzman, equip de la màxima categoria de l’hoquei patins espanyol, ha acabat la temporada en la tretzena casella de la fase regular de l’Ok Liga Iberdrola sumant un total de deu punts. No ha sigut una temporada fàcil i tot i els resultats han aconseguit regalar a l’afició bons partits. Un exemple és el de l’última jornada de lliga quan van aconseguir un empat contra el CP Vila-sana, quart classificat a la fase regular.

L’equip de Nacional Catalana ha acabat a la vuitena casella de la classificació. Han sumat 41 punts en 30 jornades, de les quals han guanyat 13. L’equip de Segona Catalana ha acabat en l’onzena plaça del grup «A». Han sumat un total de 39 punts en 28 partits aconseguint la xifra de 136 gols a favor.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*