Inici Política Junts per La Torre de Claramunt presenta la seva candidatura amb un...

Junts per La Torre de Claramunt presenta la seva candidatura amb un equip continuista

COMPARTIR

Junts per La Torre de Claramunt  ha tancat la seva llista de candidats i candidates amb la qual es presentarà a les pròximes eleccions del 28 de maig. Es tracta d’una candidatura continuista formada per un equip de persones, la majoria dels quals, ja acompanyaven al cap de llista Jaume Riba, a les anteriors eleccions. Aquesta és una aposta per l’experiència i una mostra de la bona entesa entre els integrants. Així ho diu el seu lema: “la nostra força, és el nostre equip”.

L’actual alcalde i cap de llista per Junts La Torre de Claramunt, Jaume Riba ha dit que “som un grup de persones que amb la il·lusió renovada com si fos el primer dia, volem treballar amb el seny i el bon criteri que ens ha caracteritzat sempre. Valorant, sospesant i tocant de peus a terra, aquelles actuacions, serveis i millores assumibles pel nostre municipi, sempre preservant una òptima salut econòmica i financera que ens ha permès fer front a possibles situacions inesperades”.

Així la llista de Junts per La Torre de Claramunt és la següent: Jaume Riba Bayo, Andrés Siñol Quintana, Ana Madrid Jiménez, Maria Teresa Maruny Pomares, Francesc Xavier Comes Ferrer, Manuel Puig Vidal, Jaime Riba ramos, Susana Sánchez Campillo, Marta Gericó Martínez, Claudia Font Maruny, Ivan Paz Ramírez, Berta Carrera Nevado, Elisabet Sánchez Garcia, Antonio Ruiz Ruiz, Ana Sonia llorente Ferrero, Pascual Francisco Carreres Monsonís, Joan Clofent Ruiz.

El partit ha fet valoració d’aquesta darrera legislatura i ha manifestat que seguiran prioritzant i fent costat al teixit associatiu, donant el suport a les iniciatives proposades per les entitats del municipi per tal d’aconseguir un municipi més participatiu i cohesionat. I asseguren que ho faran “potenciant les polítiques d’igualtat, polítiques socials, polítiques ambientals, polítiques educatives i juvenils que hem estat duent a terme en els darrers anys, i que n’estem segurs que donaran com a resultat un poble en el qual el respecte, la bona convivència i el sentit d’estima estaran per damunt de tot”.

Durant els 15 dies de campanya l’equip de Junts per la Torre de Claramunt visitarà els diferents nuclis per presentar els membres de la candidatura i les diferents propostes del programa.

FER UN COMENTARI

*