Inici Política Junts per la Torre de Claramunt es presenta amb un programa “realista”

Junts per la Torre de Claramunt es presenta amb un programa “realista”

COMPARTIR

Junts per La Torre de Claramunt, amb Jaume Riba com a candidat número u, es presenta a les eleccions d’aquest 28 de maig amb un programa “realista i tocant de peus a terra”. Així ho ha dit el candidat i actual alcalde, Jaume Riba.

Riba assegura que les propostes del seu partit són “ continuar projectes ja engegats o consolidant-los com són la implantació de nous sostres solars i calderes de biomassa per la generació d’energia neta, la renovació de les xarxes d’abastament d’aigua en baixa per tots els usuaris, la seguretat de les persones, la millora continuada de la qualitat i seguretat dels carrers i places…, i iniciant-ne de nous i imprescindibles, com la carretera del pla zonal entre Vilanova d’Espoia i Pinedes de l’Armengol, el projecte definitiu de ‘estació depuradora de Vilanova d’Espoia, la creació d’itineraris de salut o d’oci que entrellacin els nuclis del municipi, entre altres”.

Així, aquest divendres 26 ho presentaran en públic en un acte de final de campanya que tindrà lloc a l’Espai de la Gent Gran de La Torre.

L’acte també farà un repàs dels projectes realitzats durant els últims anys de mandat. El partit posa el seu valor en l’experiència i en l’equip de Jaume Riba, que és alcalde del municipi des de fa 14 anys i és que el partit ha guanyat de manera destacada totes les eleccions des de 1995 i ha assolit l’alcaldia amb majoria absoluta els 7 darrers mandats, els darrers 3 anys liderats per Riba.

Per això, Riba ha declarat que “Volem continuar oferint a la ciutadania tota la nostra experiència i coneixement de les necessitats del poble i ho volem fer treballant i treballant”. En definitiva, “ el nostre projecte de poble, compromès amb els serveis a les persones, el medi ambient i el progrés econòmic, però pensat també perquè sigui vostre. Un municipi no es pot construir únicament des de l’Ajuntament, sinó que es va construint dia a dia amb la participació de tothom: les entitats, els clubs, les empreses, els comerços i, sobretot, la ciutadania.”

La candidatura de Junts per La Torre de Claramunt està formada per les següents persones i en aquest ordre: Jaume Riba Bayo, Andrés Siñol Quintana, Ana Madrid Jiménez, Maria Teresa Maruny Pomares, Francesc Xavier Comes Ferrer, Manuel Puig Vidal, Jaime Riba Ramos, Susana Sánchez Campillo, Marta Gericó Martínez, Claudia Font Maruny i Iván Paz Ramírez. I com a suplents: Berta Carrera Nevado, Elisabet Sanchez Garcia, Antonio Ruiz Ruiz, Ana Sonia Llorente Ferrero, Pascual Francisco Carreres Monsonís i Joan Clofent Ruiz.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*